Tα αγαπημένα «Μεσογειακά» στα Goody’s Burger House για όλη τη Σαρακοστή

tα-αγαπημένα-μεσογειακά-στα-goodys-burger-house-γι-1643652

Τα Μεσογειακά γεύματα, το ολοκληρωμένο μενού που είναι διαχρονικά συνδεδεμένο με την περίοδο της Σαρακοστής, επιστρέφουν στα Goody’s Burger House. Η φετινή πρόταση συνδυάζει θαλασσινά, λαχανικά και ζυμαρικά σε 17 μοναδικές, νηστίσιμες και vegan συνταγές που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

Οι fans των Μεσογειακών θα απολαύσουν μια ποικιλία κλασικών και αγαπημένων νηστίσιμων γεύσεων, όπως το Γεύμα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Burger με καλαμαράκια ή μπιφτέκι γαρίδας το Club Sandwich με ψητά λαχανικά και οι απολαυστικές σαλάτες Caesar’s με γαρίδες, Κινόα με γαρίδες και Ζυμαρικών με fusilli και λαχανικά.

Επιπλέον, για πρώτη φορά τα Mεσογειακά περιλαμβάνουν και δύο συνταγές Bao Bun: με Crispy Γαρίδα ή με Ψητά Λαχανικά.

Το μενού περιλαμβάνει και μια σειρά vegan επιλογών, όπως τα Vegan Nuggets από φυτική πρωτεΐνη, τα οποία διατίθενται σε μερίδες 8 ή 12 τεμαχίων, ή σε Γεύμα μαζί με country-style πατάτες, νηστίσιμη mayo sauce & ketchup. Επίσης, στις vegan προτάσεις περιλαμβάνονται το Meat-Free Burger, το Veggie Burger, η Μεσογειακή Napolitana και η σαλάτα Κρήτης.

Απολαύστε τα Μεσογειακά μέχρι τις 15 Απριλίου στο κοντινότερο κατάστημα Goody’s Burger House, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας από το www.goodys.com ή το Goody’s app.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook