Τα 5 ζώδια που βαριούνται εύκολα σε μία σχέση

τα-5-ζώδια-που-βαριούνται-εύκολα-σε-μία-1766444

Κάθε ζώδιο προσεγγίζει τον έρωτα και την αγάπη με διαφορετικό τρόπο. Ορισμένοι έχουν την ικανότητα να «δένονται» με τον άλλο και να διατηρούν το πάθος τους ζωντανό για χρόνια, ενώ άλλοι κουράζονται γρήγορα και ψάχνουν αλλού ενδιαφέρον. Δεν επενδύουν πολλά σε μια σχέση και από τη στιγμή που θεωρούν πως δεν έχει κάτι να τους προσφέρει προχωρούν παρακάτω.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι γενικά βαριούνται εύκολα. Είναι αρκετά εγκεφαλικά ζώδια, κι αν δεν τους εξιτάρετε πια, η σχέση σας δεν έχει πολύ μέλλον. Αν θέλετε να διατηρήσετε το ενδιαφέρον τους να θυμάστε πως τους αρέσουν οι βαθυστόχαστες συζητήσεις και αγαπούν το στοιχείο της έκπληξης.

Λέων

Οι Λέοντες μπορούν να μείνουν σε μία σχέση για πάρα πολύ καιρό, αρκεί να νιώθουν πως τους θαυμάζουν. Είναι παθιασμένοι και πολύ δυναμικοί, αλλά γρήγορα θα βαρεθούν αν δεν τους επαινούν συχνά και δεν αναγνωρίζουν την αξία τους.

Ζυγός

Ενώ αγαπούν το πακέτο «ραντεβού και σχέση», δυσκολεύονται αρκετά στο να συνδεθούν. Ερωτεύονται την ιδέα του ρομαντισμού και όχι απαραίτητα το άτομο που έχουν απέναντί τους. Θέλουν να έχουν πάντα κίνητρο, ώστε το ενδιαφέρον τους να παραμένει αμείωτο.

Τοξότης

Για τους Τοξότες πάνω από όλα σημασία έχει η ανεξαρτησία τους. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους είναι να νιώθουν παγιδευμένοι και περιορισμένοι σε μία σχέση. Αν συμβεί αυτό εξαφανίζονται. Διαφορετικά σημαίνει πως καλύπτετε την ανάγκη τους για περιπέτεια και αναζήτηση.

Υδροχόος

Αν βρίσκεστε σε μια τυπική σχέση, οι Υδροχόοι είναι πιθανό να βαρεθούν εύκολα. Αγαπούν την αυθεντικότητα και την καινοτομία. Σκέφτονται μπροστά από την εποχή τους, οπότε ο συμβατικός τρόπος δέσμευσης δεν τους αρκεί.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook