Τα 5 ζώδια που είναι πιο πιθανό να κάνουν δεύτερο γάμο

τα-5-ζώδια-που-είναι-πιο-πιθανό-να-κάνου-769350

Τα άστρα ως γνωστό έχουν απάντηση για όλα. Και για το ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει ένα δεύτερο γάμο.

Σήμερα βλέπουμε τα 5 ζώδια που με ευκολία θα έλεγαν το μεγάλο «ναι» για δεύτερη φορά:

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι ρομαντικοί και έντονα συναισθηματικοί. Αυτό μπορεί να ακούγεται καλό και να δείχνει άνθρωπο που όντως, θα τον κάνει τον γάμο εύκολα. Σε περίπτωση, μάλιστα, που ο γάμος χαλάσει, πολύ εύκολα θα κάνει ξανά το επόμενο βήμα. Θα παντρευτεί και δεύτερη φορά δηλαδή.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν είναι μεγάλος φαν του γάμου. Θα τον κάνει μόνο αν ο/η σύντροφος το ζητούν επίμονα και το θέλουν πάρα πολύ. Αν λοιπόν κάνει τον πρώτο, χαλάσει το γλυκό και τελικά προχωρήσει και σε δεύτερο γάμο, αυτό σημαίνει απλά ότι τον/την δεύτερο/η σύντροφο/η τον/την θέλει πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ. Πάρα πολύ όμως.

Κριός

Ο Κριός όταν αγαπάει παθιάζεται. Και παντρεύεται εύκολα. Οταν ο πρώτος γάμος για κάποιο λόγο λήξει, εύκολα θα κάνει μια ακόμη δοκιμή.

Ταύρος

Ο Ταύρος αφιερώνεται στην αγάπη. Είναι πιστός, επίμονος, έχει ψηλά το σπίτι, την οικογένεια και το γάμο, γενικά. Επομένως ναι, εύκολα, ο Ταύρος θα έκανε και ένα δεύτερο γάμο, αν για κάποιο λόγο χάλαγε ο πρώτος.

Σκορπιός

Σούπερ σέξι και σούπερ παθιασμένος, ο Σκορπιός παίρνει το γάμο σοβαρά, όπως σοβαρά παίρνει και τους έρωτές του. Και ο Σκορπιός εύκολα θα αφήσει έναν γάμο επειδή ο έρωτας φθίνει για να κάνει τον επόμενο. Ετσι, τόσο απλά.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook