Τα 5 ζώδια που αγαπούν πιο δυνατά

τα-5-ζώδια-που-αγαπούν-πιο-δυνατά-1699213

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να τα δώσουν όλα για την αγάπη.

Ναι, υπάρχει μια τάση σε μερικά ζώδια που τα σπρώχνει να τα δίνουν όλα για τον έρωτα και να αγαπούν πιο δυνατά σε σχέση με κάποια άλλα. Αν θέλεις να δεις αν εσύ ή το έτερόν σου ήμισυ ανήκετε σε αυτά, διάβασε παρακάτω.

Οι Ταύροι

Οι Ταύροι είναι αθεράπευτα ρομαντικές ψυχές, κι ας μην τους φαίνεται με την πρώτη ματιά. Θα έλεγε κανείς ότι ζουν για να αγαπούν και η αίσθηση ότι έχουν ένα άτομο δίπλα τους που τους αγαπά όσο κι αυτοί τους δίνει αρκετή δύναμη για να κάνουν τα πάντα. Είναι πανηδονιστές και η αγάπη είναι μια ηδονή. Μπορεί να είναι περισσότερο γνωστοί για την ξεροκεφαλιά και την κτητικότητά τους, αλλά αγαπούν άνευ όρων. Δεν θα τα παρατήσουν ποτέ όσο πιστεύουν ότι μια σχέση δεν έχει τελειώσει και θα κάνουν τα πάντα για να την κρατήσουν ζωντανή.

Οι Καρκίνοι

Οι Καρκίνοι είναι οι ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου, αυτό είναι γνωστό. Ένα άλλο γνωστό για τους Καρκίνους είναι πως έχουν την τάση να γίνονται χαλί να τους πατήσεις. Αυτό όμως είναι ένα κλισέ που ΔΕΝ ισχύει. Οι Καρκίνοι, όταν αποφασίσουν να δοθούν ολοκληρωτικά, θα το κάνουν επειδή έχουν ζυγίσει στο μυαλό τους τα υπέρ και τα κατά και είναι σίγουροι ότι έφτασε η ώρα να ρίξουν την άγκυρά τους. Μετά γίνονται ζεστό και μαλακό βούτυρο.

Οι Παρθένοι

Για τους Παρθένους συνήθως θα ακούσεις γκρίνια. Για τα ελαττώματά τους, για την τελειομανία τους και την ανάγκη τους να έχουν τον έλεγχο στα πάντα, συνεχώς. Εντάξει, οι Παρθένοι δεν είναι αγγελάκια, τι να κάνουμε; Είναι άνθρωποι δύσκολοι, αλλά μήπως όλοι οι υπόλοιποι είμαστε εύκολοι; Αν μη τι άλλο, οι Παρθένοι βάζουν τα γυαλιά σε πολλά άλλα ζώδια όσον αφορά την ειλικρίνεια της αγάπης τους. Θα την εκφράσουν και θα την εννοούν και ακούγοντας τις λέξεις “Σ’ αγαπώ” να βγαίνουν από το στόμα ενός ανθρώπου που περνάει τις μισές του μέρες να είναι κουρδισμένος σαν χορδή έτοιμη να σπάσει, ίσως να νιώσεις πιο ασφαλής από ποτέ.

Οι Τοξότες

Οι Τοξότες δεν υπολογίζουν τίποτα αν υπάρχει Έρωτας. Και είναι με κεφαλαίο επειδή, α) προφανώς οι Τοξότες τα ζουν όλα στον υπερθετικό και β) ο έρωτας για τους Τοξότες δεν είναι σημάδι ότι πρέπει να σταματήσουνι τις περιπέτειες και τις ακρότητες και όλα αυτά που τους κάνουν αυτούς που είναι, όχι. Ο έρωτας για αυτούς σημαίνει πως βρήκαν έναν σύντροφο να τα μοιράζονται όλα αυτά, και να περνάνε ακόμα καλύτερα. Αν ένας Τοξότης δει τον έρωτα της ζωής του στα μάτια σου, φόρα κράνος και ετοιμάσου για το καλύτερο ταξίδι της ζωής σου.

Οι Ιχθύες

Οι Ιχθύες θέλουν πάθος, θέλουν δράμα, θέλουν σαπουνόπερα και καταστροφή, αλλά μα τον Θεό δεν θα βρεις άλλο ζώδιο που να έχει τόσο σφαιρική, τόσο υπέροχη αντίληψη του έρωτα. Το ρομαντικό και το πλατωνικό δεν είναι ιδέες που αφορούν τα ψαράκια, επειδή για αυτά ο έρωτας και η αγάπη βρίσκονται σε κάθε τι, και θα τα ζήσουν με ανάλογη ένταση. Συνεπώς, με όλες αυτές τις πληροφορίες, μπορείς να καταλάβεις πόσο απόλυτα παραδίνονται σε μία σχέση.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook