Τα 5 μυστικά για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού

τα-5-μυστικά-για-ένα-πετυχημένο-πρώτο-ρα-1187109

Τα πρώτα ραντεβού μπορεί να είναι… τρομακτικά για τους περισσότερους, ειδικά όταν οι singles έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι γνωριμιών για λίγο λόγω περιορισμών του lockdown τα τελευταία δύο χρόνια.

Ενώ μερικοί κατάφεραν να δημιουργήσουν, ως εκ θαύματος μια σχέση στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών, κάποιοι εξακολουθούν να λαχταρούν να γνωρίσουν τον «ένα» με τον παραδοσιακό τρόπο. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την κατάσταση, πολλοί έχουν «σκουριάσει» λίγο όταν πρόκειται για το πρώτο τους ραντεβού – είτε με τον διαδικτυακό τους σύντροφο που συναντούν IRL για πρώτη φορά είτε με κάποιον που μόλις έχουν ταιριάξει σε μια εφαρμογή γνωριμιών .

Να είστε ο εαυτός σας.

Το να παραμένετε πιστοί σε αυτό που είστε είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για να έχετε ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού και μια ειλικρινή σχέση. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που θέλετε να αποφύγετε όταν πρόκειται για ραντεβού, αυτό είναι το άτομο που σας ενδιαφέρει να ερωτευτεί την ψεύτικη εκδοχή σας. Για μια αληθινή σχέση, απλά να είστε ο εαυτός σας. Εάν δεν ενδιαφέρονται για τον αληθινό σας ,μέχρι το τέλος της νύχτας, εαυτό τότε πιθανότατα αποφύγατε τα χειρότερα.

Διώξτε το άγχος και την υπερβολική σκέψη.

Μην υπεραναλύετε. Να έχετε μηδενικές προσδοκίες Αυτό που είναι σημαντικό είναι να ζείτε απλώς τη στιγμή και να απολαμβάνεται την παρέα του ραντεβού σου. Μην αγχώνεστε τόσο πολύ. Διαφορετικά, θα καταλήξετε σχεδόν να υποφέρετε. Επίσης, το να έχετε μηδενικές προσδοκίες σάς επιτρέπει να μην αισθάνεστε απογοητευμένοι αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως τα σχεδιάσατε.

Ακούστε ειλικρινά.

Μην ασχολείστε με το κινητό σας. Στην εποχή της τεχνολογίας που ζούμε, μπορεί να τείνουμε να μας αποσπούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ειδοποιήσεις που λαμβάνουμε. Ωστόσο, δεν βλάπτει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία «Μην ενοχλείτε» στη συσκευή σας για μερικές ώρες και να εστιάσετε την προσοχή σας στο ραντεβού σας. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να ακούς αυτό που έχουν να πουν οι άλλοι και στο να ακούς πραγματικά τον άνθρωπο που είναι απέναντι σας.

Χαλαρά.

Προτείνετε να πάτε σε ένα καφέ ή κάντε μια επίσκεψη στο τοπικό μουσείο. Αυτή είναι η στιγμή που υποτίθεται ότι πρέπει απλώς να γνωριστείτε και να δείτε αν κάνετε κλικ ή όχι.

Αλλά επίσης, ρισκάρετε.

Το να ρισκάρεις μπορεί να ερμηνευτεί με διαφορετικούς τρόπους. Αν διστάζετε να ζητήσετε από κάποιον να βγείτε ή να προτείνετε μια ιδέα για ραντεβού που δεν είναι συνηθισμένη, απλώς κάντε το. Όπως λέει το κλισέ, δεν θα μάθετε ποτέ μέχρι να το δοκιμάσετε.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook