Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν τον Φεβρουάριο

τα-4-ζώδια-που-θα-ερωτευτούν-τον-φεβρουά-1370653

Ίσως πληγωθούν, ίσως όχι – το σίγουρο είναι πως η καρδιά τους θα χτυπήσει πιο δυνατά

Ο νέος μήνας έρχεται και προβλέπεται θυελλώδης για τα παρακάτω ζώδια. Θα ερωτευτούν, ίσως πληγωθούν, θα μάθουν να βάζουν όρια και να ακούν τους άλλους. Παρακάτω, θα δούμε ποιοι θα αισθανθούν την καρδιά τους να χτυπάει δυνατότερα – αν είστε ανάμεσά τους, ετοιμαστείτε.

Παρθένος

Ο Φεβρουάριος θα είναι μαγικός για τους Παρθένους. Αν βρίσκονται στην αναζήτηση συντρόφου, είναι πολύ πιθανό να βρουν έναν άνθρωπο που θα τους ταιριάξει και θα τους δώσει όλα όσα έψαχναν. Αν όχι, ας πάρουν βαθιά ανάσα γιατί νέες γνωριμίες θα τους ταράξουν – ίσως όχι για καλό.

Λέων

Οι Λέοντες δεν πέρασαν καλά στα ερωτικά τους το 2021 και ήρθε η ώρα να αφήσουν το παρελθόν εκεί που ανήκει: πίσω. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσουν, από το πουθενά, έναν άνθρωπο που θα τους καταλάβει και θα συνδεθεί μαζί τους σε πνευματικό επίπεδο.

Κριός

Οι Κριοί θα βιώσουν μία συναισθηματική τρικυμία γιατί ενώ θα ερωτευτούν, θα βάλουν τρικλοποδιές στον εαυτό τους λέγοντας λάθος πράγματα τη λάθος στιγμή. Ίσως, επειδή έχουν πληγωθεί, να υψώσουν τείχη που δύσκολα θα προσπεράσουν οι άλλοι.

Ζυγός

To 2022 θα είναι γεμάτο νέες ευκαιρίες για τους Ζυγούς και ο έρωτας δε θα λείψει. Θα αφιερώσουν πολύ χρόνο στη συναισθηματική τους ζωή και οι προσπάθειές τους να βρουν την ευτυχία, θα ανταμειφθούν.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook