Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο σήμερα από την Ηλιακή Έκλειψη

τα-4-ζώδια-που-θα-επηρεαστούν-περισσότε-1328044

Η δεύτερη και τελευταία έκλειψη της χειμωνιάτικης περιόδου πραγματοποιείται στις 4 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη.

Η Ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου είναι η τελευταία που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, καθώς ήδη ξεκίνησε ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που θα διαρκέσει για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η έκλειψη αυτή μπορεί να φέρει απρόσμενα εμπόδια και γεγονότα που θα κληθούν πολλοί να αντιμετωπίσουν χωρίς να έχουν πολύ χρόνο να το σκεφτούν. Επίσης θα φέρει αντιδράσεις, υπερβολή στα λόγια, συγκρούσεις, προκλήσεις και αντιπαραθέσεις. Πολλοί θα πρέπει να εστιάσουν στους στόχους τους και να δουν την μεγάλη εικόνα.

Αυτή η έκλειψη στον Τοξότη μάς καλεί να είμαστε ρεαλιστές και να σκεφτούμε τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε ώστε να πραγματοποιήσουμε όσα επιθυμούμε. Πολλοί θα πέσουν στην παγίδα να δουν τα πράγματα έτσι όπως θέλουν και όχι έτσι όπως είναι με αποτέλεσμα να βγάλουν λάθος συμπεράσματα.

Η έκλειψη πάντως θα επηρεάσει κυρίως τους Διδύμους, τους Τοξότες, τους Παρθένους και τους Ιχθύες.

Ας δούμε αναλυτικά αυτά τα 4 ζώδια:

Δίδυμοι

Ακριβώς απέναντί σου κορυφώνεται η ηλιακή έκλειψη που σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μπορεί να έρθει η λήξη κάποιων σχέσεων μέσω της ρήξης για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτική. Ηρθε η στιγμή να δώσεις τέλος στις σχέσεις που δεν σου κάνουν καλό.

Τοξότες

Επηρεάζεσαι πιο πολύ από την έκλειψη αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ισως αυτή η έκλειψη σε οδηγήσει σε αλλαγή καριέρας και επανεξέταση των βασικών στόχων σου. Κάποια πράγματα που αφορούν τις προσδοκίες σου καλό είναι να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου και να μην τις λες από εδώ και από κει. Πρόσεχε τις εντάσεις με άτομα κύρους.

Παρθένοι

Η έκλειψη επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας και πρέπει να δώσεις προσοχή στις εντάσεις. Μην ξεχνάς τους ανθρώπους που σε έχουν βοηθήσει στο παρελθόν. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη σε ό,τι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας.

Ιχθύες

Αυτή η έκλειψη επηρεάζει την καριέρα σου και τις σχέσεις που έχεις με άτομα κύρους. Αν είχες σκοπό να κάνεις μια επαγγελματική συζήτηση για κάτι που σε αφορά, καλό είναι να την κάνεις αργότερα και όχι τώρα. Ισως στεναχωρηθείς από κάποιο σημαντικό πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου.

bovary.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook