Tα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από την ηλιακή έκλειψη της Μαύρης Σελήνης στις 30 Απριλίου

tα-4-ζώδια-που-θα-επηρεαστούν-από-την-ηλι-1433012

Καθώς η άνοιξη φτάνει στο αποκορύφωμά της, η εποχή του Ταύρου όχι μόνο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά η πρώτη έκλειψη του 2022 είναι προ των πυλών. Πρόκειται για υπερφορτισμένα φεγγάρια που συμβαίνουν όταν ο ήλιος, η σελήνη και η γη ευθυγραμμίζονται, προκαλώντας το φως του ήλιου να παρεμποδιστεί ή να «επισκιαστεί».

Αυτή τη φορά, οι ακτίνες του ήλιου θα επισκιαστούν από το φεγγάρι, προκαλώντας μια ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 30 Απριλίου. Ενώ οι εκλείψεις είναι απίστευτα ισχυρές ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο λαμβάνουν χώρα, τείνουν να επηρεάζουν ορισμένα ζώδια περισσότερο από άλλα, με βάση το πού συμβαίνουν στον γενέθλιο χάρτη σας. Το καλό αυτή τη φορά είναι ότι μόνο 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την ηλιακή έκλειψη της Μαύρης Σελήνης τον Απρίλιο του 2022.

Γιατί ονομάζεται Μαύρη Σελήνη

Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ορισμοί της Μαύρης Σελήνης, αλλά ο πιο συνηθισμένος είναι η δεύτερη νέα σελήνη που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια ενός ημερολογιακού μήνα να λέγεται μαύρη. Δεδομένου ότι υπήρξε νέα σελήνη την 1η Απριλίου, η δεύτερη νέα σελήνη στις 30 Απριλίου θα θεωρείται Μαύρη Σελήνη (γνωστή και ως Dark Moon ή Lilith Moon). Αυτό είναι αρκετά σπάνιο, καθώς συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 29 μήνες.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Μαύρη Σελήνη στις 30 Απριλίου

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα νιώσετε τη Μαύρη Σελήνη στις 30 Απριλίου να σας επηρεάζει περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η έκλειψη Ηλίου στις 30 Απριλίου θα λάβει χώρα στον πρώτο οίκο σας, συμπίπτοντας με μερικά ισχυρά νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με την ταυτότητά σας και το πώς εμφανίζεστε για τον εαυτό σας. Από όλα τα ζώδια, αυτή η σειρά εκλείψεων θα σας επηρεάσει περισσότερο και, λόγω της έμφασης που δίνετε στον εαυτό σας, θα κληθείτε να αποχωριστείτε κάποια πράγματα σε συνεργασίες και σχέσεις. Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, αυτό μπορεί να μην είναι απαραίτητα εύκολο έργο, αλλά οι εκλείψεις έχουν σκοπό να σας αποκαλύψουν τι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει σχετικά με την ανεξαρτησία σας. Αυτή είναι η χρονιά που θα ξανασυστηθείτε στον εαυτό σας, και ως αποτέλεσμα, μερικές από τις σχέσεις που κρατάτε ενδεχομένως πρέπει να λήξουν. Μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας αυτήν την ημέρα, για να ξεκαθαρίσετε πραγματικά τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Στις 30 Απριλίου, η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο θα φωτίσει τον 10ο οίκο της καριέρας σας, στρέφοντας την προσοχή σας στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτή είναι η χρονιά που μπορείτε να περιμένετε σημαντικές αλλαγές εδώ, αλλά προς το καλύτερο. Η ασφάλεια και η σταθερότητα στην επαγγελματική σας ζωή είναι προτεραιότητα για εσάς και είναι σίγουρα κάτι που μπορείτε να επιτύχετε, αλλά προτού καταφέρετε να το πετύχετε αυτό, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες σημαντικές προσαρμογές. Ως το κυρίαρχο από τον ήλιο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, λάμπετε έντονα και οι εκλείψεις σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σας φέτος θα εξασφαλίσουν σίγουρα την αναγνώριση που σας αξίζει.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται για να σχηματίσουν μια έκλειψη στις 30 Απριλίου, ο έβδομος οίκος των ρομαντικών σας σχέσεων θα είναι η περιοχή όπου μπορείτε να περιμένετε κάποιες σημαντικές αλλαγές. Αυτή η έκλειψη σας ζητά να κάνετε κάποια απελευθέρωση που σχετίζεται με τον έλεγχο και σας ενθαρρύνει να κλίνετε στην επιθυμία σας για οικειότητα και σύνδεση.

Ως Σκορπιός, έχετε την τάση να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά ως έναν τρόπο να προστατεύεστε, αλλά μπορεί τελικά να σας εμποδίσει να αναπτύξετε τις σχέσεις που πραγματικά λαχταράτε. Στις 30 Απριλίου είναι μια εξαιρετική μέρα για να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε από τους άλλους.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Στις 30 Απριλίου, η ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο θα φωτίσει τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, φέρνοντας νέα ξεκινήματα.

Φέτος, καλείστε να τραβήξετε προς τα μέσα και να δημιουργήσετε την απόλυτη άνεση και ασφάλεια στο σπίτι, και αυτήν την ημέρα, πιθανότατα θα φυτευτεί ένας σπόρος που θα σχετίζεται με αυτά τα θέματα. Η έκλειψη είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείτε τι σημαίνει «σπίτι» για εσάς και πώς μπορείτε να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο άνετο.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook