Τα 4 ζώδια που μισούν τον Άγιο Βαλεντίνο – Την θεωρούν ανόητη ημέρα με περιττά έξοδα

τα-4-ζώδια-που-μισούν-τον-άγιο-βαλεντίνο-1377444

Κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου ο κόσμος χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα. Σε αυτούς που γιορτάζουν τον Αγιο Βαλεντίνο και θα αγοράσουν σίγουρα κάτι (λουλούδια ή δώρο) για το ταίρι τους και σε αυτούς που θεωρούν αυτή την ημέρα εντελώς εμπορική και κλισέ.

Πάντα είναι όμορφο να βρίσκει κανείς αφορμές για να γιορτάσει τη σχέση του και τα συναισθήματα που νιώθει για έναν άλλον άνθρωπο -τα οποία τον σπρώχνουν να θέλει να γιορτάσει χωρίς φόβο και με πάθος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι με το που ξημερώνει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεκινάει ένας άτυπος αγώνας μεταξύ των χρηστών στα social media για το πιο κυνικό σχόλιο κατά της γιορτής των ερωτευμένων.

Ας δούμε τα 4 ζώδια που μισούν τον Αγιο Βαλεντίνο, όπως διαβάζουμε σε άρθρο του Elite Daily:

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι υπεύθυνος, αποφασιστικός και πειθαρχημένος, αλλά μπορεί επίσης να είναι απαισιόδοξος και δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει. Αυτό το ζώδιο δεν θέλει να κάνει περιττά έξοδα. Δεν του αρέσει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί αισθάνεται μια πίεση να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένο τρόπο.

Υδροχόος

Ενώ ο Υδροχόος είναι έξυπνος, φιλικός και δημιουργικός, μπορεί επίσης να είναι λίγο συναισθηματικά αποστασιοποιημένος μερικές φορές. Το πιο πιθανό είναι αυτό το ζώδιο να ξεχάσει ότι είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν θα είναι επίτηδες. Αν τον εμπνέει πολύ να είναι ρομαντικός και να γιορτάσει αυτή την ημέρα, πιθανότατα θα κάνει μια μεγάλη χειρονομία που θα είναι πραγματικά μοναδική. Ωστόσο, αν αισθανθεί πίεση ή αναγκασμένος να ετοιμάσει κάτι, πιθανότατα θα αδιαφορήσει ή θα ξεχαστεί.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι οργανωμένος, εξαιρετικά υπεύθυνος και ρεαλιστής και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με περιττές θερμίδες των γλυκών και λουλούδια που θα μαραθούν σε λίγες ημέρες του φαίνεται ανόητη. Θα προτιμούσε να αγοράσει κάτι που θα έχει διάρκεια στον χρόνο και που θα είναι μια καλή επένδυση. Ο Παρθένος είναι πολύ λογικός για να δώσει αρκετά λεφτά ώστε να αγοράσει ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα.

Σκορπιός

Ενώ ο Σκορπιός είναι ίσως το πιο έντονο και συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μπορεί επίσης να είναι ζηλιάρης, εμμονικός και παρανοϊκός, οπότε η όλη ιδέα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι λίγο too much για εκείνον. Η πίεση να αγοράσει ένα τέλειο δώρο, να γράψει μια πρωτότυπη κάρτα ή να οργανώσει μια αξέχαστη βραδιά, μπορεί να τον αγχώσει. Εξάλλου, η αγάπη του Σκορπιού δεν περιορίζει σε έναν 24ωρο. Ο χρόνος έχει άλλες 364 ημέρες.

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook