Τα 4 ζώδια που μας κουράζουν με το δράμα τους

τα-4-ζώδια-που-μας-κουράζουν-με-το-δράμα-1324366

Πιο συχνά μεταμορφώνονται σε Drama Queens στον έρωτα αλλά μερικά άτομα λατρεύουν να ζουν το δράμα τους σε κάθε τομέα της ζωής τους.

Κυριαρχούνται από τα συναισθήματά τους και όλα τα κάνουν μελοδραματικά. Ακόμη και τις πιο ωραίες στιγμές στη ζωή τους, έχουν την τάση να τις μαυρίζουν και να τις μετατρέπουν σε ένα σενάριο που δεν θυμίζει πολύ την πραγματικότητα που ζουν.

Ενώ λοιπόν όλοι έχουμε την τάση να γινόμαστε υπερβολικοί με το πώς εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, τα παρακάτω ζώδια έχουν στο αίμα τους τους ακραίους μελοδραματισμούς ακόμη και αν όλα πηγαίνουν τέλεια στη ζωή τους. Αν δεν σας πάει στο μυαλό ποια μπορεί να είναι, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω:

Λέων

Ναι, είναι γενναιόδωρα σε όλα τους αλλά όταν δεν είναι το επίκεντρο της προσοχής, δεν το αντέχουν και εκδηλώνουν ακραίες συμπεριφορές. Γρήγορα ανακτούν τον ρόλο και την εξουσία τους απέναντι στους άλλους σε σημείο που πολλές φορές υιοθετούν μια δύσκολα διαχειρίσιμη αλαζονική συμπεριφορά. Είναι δύσκολο να προβλέψεις την επόμενη κίνηση ενός Λέοντα που λατρεύει να βάζει στη ζωή τη δική του και των άλλων το μελόδραμα που αλήθεια δεν έχει σταματημό μέχρι να στρέψει όλα τα φώτα γύρω του.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι διαχειρίζονται εύκολα τα συναισθήματά τους αλλά πολλές φορές αυτό αποτελεί πρόκληση για τους ίδιους. Από ένα σπασμένο νύχι μέχρι πιο σοβαρά προβλήματα, που αναδύονται για παράδειγμα στον χώρο της εργασίας, υποδύονται εύκολα τα θύματα που τα χτύπησε αλύπητα η μοίρα και το κακό τους το ριζικό.

Τοξότης

Είναι οι Drama Queens του ζωδιακού και κατέχουν τα πρωτεία ακριβώς επειδή λατρεύουν το δράμα στη ζωή τους και το χρησιμοποιούν ως τέχνασμα για να πετύχουν πιο εύκολα τους στόχους τους. Δεν γίνονται μελοδραματικοί επειδή τους συνέβη κάτι κακό αλλά επειδή έχουν το δράμα στο αίμα τους, σαν ένα μοναδικό ταλέντο.

Υδροχόος

Πέρα από δημιουργικές προσωπικότητες, οι Υδροχόοι επειδή συχνά προσποιούνται ότι όλα είναι τέλεια στη ζωή τους, τείνουν να αποφεύγουν τα αληθινά προβλήματα με αποτέλεσμα όταν αποδέχονται ότι υπάρχουν και τους επηρεάζουν, να γίνονται σε βάθος χρόνου οι πιο δραματικές υπάρξεις. Χαρακτηρίζονται από ακραίους συναισθηματισμούς και το δράμα είναι συνώνυμο της παρουσίας τους.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook