Τα 4 ζώδια που κυνηγούν την πρωτιά από τη μικρή τους ηλικία

τα-4-ζώδια-που-κυνηγούν-την-πρωτιά-από-τ-1451432

Τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε παρακάτω θέλουν να είναι παντού πρώτα στη ζωή τους -στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά τους- και να παραμείνουν για πάντα το Νο1 κι αυτό δεν το επιδιώκουν, όταν μεγαλώσουν, τελειώσουν το σχολείο ή τις σπουδές τους, το έχουν από μικρά. Γι’ αυτό είναι έτοιμα να θυσιάσουν την ξεκούραση ή την ευχαρίστησή τους, προκειμένου να ανέβουν κάποια στιγμή στο υψηλότερο σκαλί και να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως από μικρή ηλικία θέτει στόχους στην ζωή του. Είναι τόσο προσηλωμένος σε αυτούς που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει στην προσοχή του. Δεν αποθαρρύνεται από αναποδιές. Αντιθέτως, παίρνει περισσότερη δύναμη και συνεχίζει με μεγαλύτερο πάθος. Θα δουλέψει σκληρά, θα κάνει όσες θυσίες χρειάζονται και στο τέλος θα τα καταφέρει. Ο Αιγόκερως είναι ευρηματικός και κάνει μεγάλα όνειρα, που συνήθως πραγματοποιεί.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι γεννημένος ηγέτης και αρχηγός. Δεν μπορεί να δεχτεί τίποτα λιγότερο ή… κατώτερο. Οι στόχοι του πάντα είναι υψηλοί και το σημαντικό για εκείνον είναι ότι έχει τα προσόντα για να τους πετύχει. Είναι έξυπνος, έχει αυτοπεποίθηση και δεν συμβιβάζεται με τα… χαμηλά. Κυρίως έχει το πείσμα για να τους κυνηγήσει ως το τέλος και να τους κατακτήσει. Μπορεί να δυσκολευτεί σε κάποια σημεία, λόγω υπερβολικών προσδοκιών, όμως η περηφάνια του και ο εγωισμός του δεν θα του επιτρέψουν ποτέ να αποτύχει ή να τα παρατήσει. Θα συνεχίσει να παλεύει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πείσμα του Ταύρου δεν έχει… αντίπαλο. Όταν το ζώδιο αυτό βάλει έναν στόχο, θα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα μέχρι να τα καταφέρει. Θέλει και εκείνο στην ζωή του να φτάσει ψηλά, να βγάλει χρήματα για να νιώθει ασφάλεια και να αποκτήσει υλικά αγαθά. Θέλει να παρέχει τόσο στον ίδιο, όσο και στους αγαπημένους του ό,τι καλύτερο μπορεί. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να «ανέβει» ιεραρχικά και να έχει μια πετυχημένη καριέρα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να είναι ηγέτης. Αρχηγός. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι αποδεκτό από εκείνον και μάλιστα δεν μπορεί να επιβιώσει σε ένα περιβάλλον στο οποίο παίρνει… εντολές από άλλους. Όπως και τα προηγούμενα ζώδια, έτσι και ο Κριός, θέλει να φτάσει ψηλά. Θέλει να είναι το πρώτο βιολί, ο στρατηγός στη μάχη. Για να το πετύχει αυτό θα κάνει ό,τι χρειαστεί και θα εξουδετερώσει κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί μπροστά του.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook