Τα 4 ζώδια που είναι… κολλημένα με τον πρώην

τα-4-ζώδια-που-είναι-κολλημένα-με-τον-π-1328054

Τα ζώδια που μένουν περισσότερο κολλημένα στο παρελθόν και σε μία ή έναν πρώην είναι τέσσερα.

1.Καρκίνος

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι επειδή τα ζώδια του νερού έχουν μια έντονη ενσυναίσθηση, μπορούν να καταλάβουν αμέσως πότε κάνουν λάθος. Έπειτα από έναν χωρισμό ένας καρκίνος είναι πιθανό να “παίζει” ξανά και ξανά στο μυαλό του τους τελευταίους καβγάδες για να βγάλει συμπέρασμα για τα αίτια. Έτσι μένει κολλημένος στο παρελθόν και συχνά είναι αυτός που θα κάνει την κίνηση για επανασύνδεση.

2. Ιχθύες

Μπορεί μια σχέση να έχει τελειώσει για πάντα, αλλά στο μυαλό ενός Ιχθύ μπορεί να υπάρχει πάντα η πιθανότητα της επανασύνδεσης. Ακόμη και αν λάβει όχι για απάντηση. Συχνά θα κάνει μεγαλοπρεπείς κινήσεις με “άρωμα” υπερβολής για να ανατρέψει την κατάσταση.

3. Παρθένος

Αυτό το ζώδιο της γης είναι ικανό στη δουλειά του και συμπονετικό στην προσωπική του ζωή. Ωστόσο, ο Παρθένος μερικές φορές δυσκολεύεται να δει τα πράγματα από την οπτική γωνία του συντρόφου του μερικές φορές. Μπορεί να βλέπουν μια ατυχή ερωτική κατάσταση ως λάθος του συντρόφου τους αντί για κακή συγκυρία ή κακή τύχη που τελείωσε τη σχέση τους. Ο Παρθένος θα τηλεφωνούσε βιαστικά στον πρώην, ακόμα κι αν είναι μεσάνυχτα, για να μοιραστεί ολόκληρη την ιστορία του τι συνέβη από τη σκοπιά τους. Θα εξηγήσουν επίσης γιατί έκαναν λάθος και τι διορθωτικά μέτρα έχουν για τη συμπεριφορά τους.

4. Λέων

Οι Λέοντες είναι περήφανοι, και ενώ αυτό μερικές φορές είναι υπερβολικό, συχνά αποφεύγουν τις συγκρούσεις με τον σύντροφό τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι επιλέγουν να μείνουν σιωπηλοί και να τερματίσουν τη σχέση αντί να ανέχονται τις ανοησίες. Ωστόσο, σιγά-σιγά ωριμάζουν με την πάροδο του χρόνου. Και αν συνειδητοποιήσουν ότι έχουν πληγώσει την προηγούμενη σχέση τους, σπεύδουν να απευθυνθούν στον πρώην τους για να ζητήσουν συγγνώμη με έναν γνήσιο, συναισθηματικό τρόπο. Η συγγνώμη μπορεί να διαρκέσει μερικούς μήνες ή και χρόνια, αλλά ο απώτερος στόχος τους είναι να έχουν όλοι πλήρη σαφήνεια για την κατάσταση και να προχωρήσουν.

Ενώ συχνά είναι πολύ αργά για να επιδιορθώσει τη ζημιά που προκλήθηκε στη σχέση ο Λέων είναι ωστόσο ταπεινός και θέλει να επανορθώσει.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook