Τα 4 ζώδια που χωρίζουν εξαιρετικά δύσκολα – Εξαντλούν κάθε περιθώριο

τα-4-ζώδια-που-χωρίζουν-εξαιρετικά-δύσκ-1344894

Ο χωρισμός πονάει, σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο. Κάποιοι δυσκολεύονται να αποχωρήσουν από μία σχέση καθώς όχι μόνο δεν αντέχουν τους αποχωρισμούς, αλλά φοβούνται τη μοναξιά και κυρίως την αλλαγή στη ζωή τους. Κάθε χωρισμός ανατρέπει τα δεδομένα μας και είναι γεγονός ότι στην αρχή λίγο πολύ όλοι δυσκολευόμαστε στο να προσαρμοστούμε στη νέα ροή της καθημερινότητάς μας.

Μια σχέση όμως πρέπει να τελειώνει όταν οι άνθρωποι δεν νιώθουν καλά μέσα σε αυτή. Οταν δεν υπάρχει κατανόηση, σεβασμός και επικοινωνία, τότε η έξοδος κινδύνου είναι μονόδρομος. Υπάρχουν όμως μερικοί άνθρωποι που έχουν μια δυσκολία στο να πάρουν την απόφαση του χωρισμού.

Προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες ώστε να μείνουν σε μια σχέση που δεν περνούν καλά. Εξαντλούν όλα τα όρια της υπομονής τους και η απόφαση να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους μοιάζει με εφιάλτη. Αγχώνονται, υπομένουν κακές συμπεριφορές και κάθε φορά δίνουν μια παράταση σε μια σχέση που θα έπρεπε να είχε λήξει εδώ και καιρό. Είναι λες και το «αντίο» είναι με έναν τρόπο η συντέλεια του κόσμου.

Ας δούμε τα 4 ζώδια που δεν αποχωρούν εύκολα από μια σχέση:

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο δεν αντέχει τις αλλαγές. Ο Ταύρος δεν χωρίζει με ευκολία. Βασικά, του είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσει από μια σχέση. Εχει μεγάλη υπομονή και αντοχή και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια μέχρι να φτάσει στο σημείο να πει την λέξη αντίο. Δεν αποδέχεται ότι μία σχέση έχει τελειώσει και προσπαθεί πεισματικά να κρατήσει κοντά του τον σύντροφο του. Ως ζώδιο της γης και με βασικό χαρακτηριστικό τη σταθερότητα, ο Ταύρος αντιμετωπίζει κάθε δέσμευση που κάνει ως σχέση ζωής.

Τα 4 ζώδια που δυσκολεύονται να αποχωρήσουν από μια σχέση

Ιχθύες

Είναι πολύ ευαίσθητοι και ένας χωρισμός τους πονάει πολύ. Συνήθως κλείνονται στον εαυτό τους και απομακρύνονται από τα κοντινά τους πρόσωπα. Ο Ιχθύς θα πονέσει, θα κλάψει και θα ζήσει με τις αναμνήσεις της σχέσης για αρκετό καιρό. Ενας Ιχθύς δεν νιώθει ολοκληρωμένος αν δεν έχει κάποιον να διοχετεύει την αγάπη του. Χωρίς έρωτα δεν είναι ο εαυτός του. Καταλαβαίνεις λοιπόν τι δράμα ζει όταν έρχεται αντιμέτωπος με την απόφαση του χωρισμού. Αρνείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και το αποτυχημένο αποτέλεσμα δεν θέλει ούτε να το αντιληφθεί, ούτε να το χειριστεί. Ο τελευταίος που θα φύγει από μια σχέση είναι ο Ιχθύς.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος όταν χωρίζει υποφέρει γιατί είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο. Θα κλειστεί στον εαυτό του, θα κλάψει και θα χάσει τον ύπνο του. Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί πολύς καιρός μέχρι να ξεπεράσει τον χωρισμό. Φοβάται τη μοναξιά περισσότερο από κάθε τι στον κόσμο, οπότε ένας χωρισμός είναι πραγματικός εφιάλτης για αυτόν. Οι αποχωρισμοί είναι το χειρότερό του. Δεν παίρνει την απόφαση να δώσει ένα οριστικό τέλος ακόμη κι αν όλα έχουν φτάσει στην άκρη του γκρεμού. Ο συναισθηματικός και ανασφαλής Καρκίνος έχει ανάγκη την σταθερότητα και την δέσμευση και ελπίζει πως το στραβό θα ισιώσει.

Παρθένος

Ο Παρθένος τα έχει όλα τακτοποιημένα στη ζωή του και τα έχει όλα βάλει σε κουτάκια, οπότε αντιλαμβάνεσαι πόσο δύσκολο του είναι να κάνει αλλαγές και ανακατατάξεις. Θα του πάρει καιρό να αποφασίσει να χωρίσει, αλλά και να υλοποιήσει την ανακοίνωση του χωρισμού, γιατί η ανάλυση της σχέσης θα διαρκέσει πολύ μέσα στο μυαλό του. Εχει τόσα πράγματα να επανεξετάσει και πολλές φορές γίνεται αναποφάσιστος. Υπολογίζει τα πάντα και τον βασανίζει η σκέψη αν η απόφαση του χωρισμού είναι σωστή.

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook