Τα 4 τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου

τα-4-τυχερά-ζώδια-του-σεπτεμβρίου-1450650

Ο Σεπτέμβριος είναι μια ανάσα μακριά και όπως όλα δείχνουν τέσσερα θα είναι τα τυχερά ζώδια του νέου μήνα

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας οργάνωσης, συγκρότησης και επιστροφής στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Σε αστρολογικό επίπεδο, έχουμε δύο βασικά γεγονότα: Την πανσέληνο στις 11 Σεπτεμβρίου και στις 9 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η πορεία του ανάδρομου Ερμή και διαρκεί έως τις 2 Οκτωβρίου.

Τα 4 τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου:

Αιγόκερως

Τον Σεπτέμβριο θα είσαι πιο χαλαρή και αυθόρμητη με αποτέλεσμα να είσαι πιο ευχάριστη στους γύρω σου. Μάλιστα, ίσως δημιουργήσεις μια σχέση με ένα άτομο που δεν θα περίμενες ποτέ ότι θα ήσουν μαζί του και νιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Δίδυμος

Θα θελήσεις να αναδιακοσμήσεις το σπίτι σου και να αγοράσεις πράγματα που θα ομορφύνουν τον χώρο σου. Θα έρθεις πιο κοντά με όσους αγαπάς. Αν θέλεις να κάνεις νέα ξεκινήματα πρέπει να γίνουν πριν τις 9 Σεπτεμβρίου, γιατί μετά ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου, Ερμή. Οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις στην επικοινωνία θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που έγινε στις Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου συμβολίζει μια νέα αρχή σε όποιον τομέα επιθυμείς. Είτε αυτό είναι επαγγελματικά είτε προσωπικά. Έχεις όρεξη να αλλάξεις πολλά στη ζωή σου και να ξεχωρίσεις. Η σκέψη σου είναι δημιουργική και μπορείς να διεκδικήσεις όσα θέλεις.

Λέων

Αν είσαι σε μια σχέση που δεν αντέχεις πια, τότε ήρθε η στιγμή να πεις αντίο. Στην αντίπερα όχθη, αν νιώθεις ευτυχία μέσα σε μια σχέση τότε ίσως αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Στον επαγγελματικό τομέα θα επιδιώξεις μια προαγωγή ή θα πάρεις την μεγάλη απόφαση να κάνεις κάτι δικό σου.

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook