Τα 4 σημάδια που αποδεικνύουν πως ο πρώην σου θα επιστρέψει σε σένα

τα-4-σημάδια-που-αποδεικνύουν-πως-ο-πρώη-1316290

Δεν είναι ανάγκη να είσαι expert στις σχέσεις για να το καταλάβεις

Είναι σχεδόν αναπόφευκτο ότι μετά τον χωρισμό με ένα πρόσωπο που αγαπούσες πολύ και ήσασταν -ενδεχομένως- καιρό μαζί, θα έρθει η στιγμή που θα αναρωτηθείς αν η σχέση σας τελείωσε όντως ή αν υπάρχει περίπτωση ο πρώην σου να προσποιείται ότι σε ξεπερνάει.

Και όταν φτάσει η στιγμή αυτή εύλογα θα αναρωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση εκείνος να επιστρέψει πίσω σε σένα. Πώς μπορείς να ξέρεις αν ο χωρισμός σας είναι οριστικός; Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να το γνωρίζεις, και συνήθως ψάχνεις παντού για κρυφά σημάδια και στοιχεία που αποδεικνύουν πως θα υπάρξει επανασύνδεση, οδηγώντας τον εαυτό σου με μαθηματική ακρίβεια προς την τρέλα.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεδομένο στις σχέσεις. Ωστόσο αν σου λείπει πολύ και θέλεις να είστε ξανά μαζί υπάρχουν 4 σημάδια που αποδεικνύουν πως ο πρώην σου θα γυρίσει.

Βγαίνει με κάποια που είναι εντελώς αντίθετη από εσένα

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι μερικές φορές, οι πρώην προσπαθούν να αντισταθμίσουν υπερβολικά τον πόνο ενός χωρισμού βρίσκοντας κάποιον που δεν μοιάζει καθόλου με τον/την πρώην τους.

Εάν το νέο αίσθημα του πρώην φίλου σου δεν μοιάζει καθόλου με εσένα, το πιθανότερο είναι ότι αυτό είναι ένα μεγάλο σημάδι ότι εξακολουθεί να σε αγαπά, αλλά προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το νέο κορίτσι για να σε ξεπεράσει.

Κακό για εκείνη (εκτός και αν το γνωρίζει), αλλά καλό για εσένα που τον θέλεις και πάλι πίσω.

Έχει έντονη δραστηριότητά στα social media

Παρακολουθεί τα social media σου; Εάν ο πρώην σύντροφός σου ψάχνει και περνάει πολύ χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας, κάνοντας like στις αναρτήσεις σου ή κάνοντας reshare πράγματα που ανεβάζεις (πχ. άρθρα που διαβάζεις) αυτά είναι σημάδια ότι μπορεί να έχει ακόμα συναισθήματα για εσένα.

Δεν θα παρακολουθούσε το περιεχόμενό σου στα social media αν δεν ήταν. Οι άντρες δεν επενδύουν τον χρόνο και την ενέργειά τους σε πράγματα που δεν σημαίνουν πολλά για αυτούς.

Το ίδιο ισχύει και για τα δικά του social. Αν όταν ήσασταν μαζί δεν ασχολούταν καθόλου με τα accounts του και τώρα κάνει συνεχώς stories από εξόδους, πάρτι ή φωτογραφίες για να σου δείξει πως σε έχει ξεπεράσει και έχει προχωρήσει μπροστά να ξέρεις πως σημαίνει εντελώς το αντίθετο, οπότε μην πέσεις στην «παγίδα του».

Δεν σου έχει επιστρέψει τα πράγματά σου

Πολλά δώρα και αντικείμενα ανταλλάχθηκαν πιθανότατα στη διάρκεια της σχέσης σας. Έχεις ακόμα πολλά από τα υπάρχοντα του πρώην αγοριού σου στο σπίτι; Εάν ο πρώην σου δεν σε έχει ξεπεράσει εντελώς, θα επιλέξει να μην πάρει τα πράγματά του για να έχει μια δικαιολογία να τα βρει κάποια άλλη στιγμή. Όσο υπάρχουν αντικείμενα που του ανήκουν στο σπίτι σου, αυτό είναι ένα ισχυρό σημάδι ότι οι δυο σας θα έχετε πάντα εκκρεμότητες.

Είναι ακόμη σε επαφή μαζί σου

Εξακολουθείτε να στέλνετε μηνύματα και να τηλεφωνείτε ο ένας στον άλλον όπως παλιά; Παίρνει τηλέφωνο για να σε ακούσει και να σε ρωτήσει πώς ήταν η μέρα σου; Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια ότι μάλλον του λείπεις και δεν σε έχει ξεπεράσει.

Αν ωστόσο έχει διακόψει κάθε επαφή, αυτό σημαίνει πως δεν θέλει ποια να έχετε σχέσεις και πως έχει τελειώσει οριστικά. Εάν αποφεύγει να πηγαίνει σε μέρη όπου μπορεί να βρίσκεσαι, ακόμη και μέρη όπου συνήθως θα ήθελε να πάει, προσπαθεί σκληρά να διασφαλίσει ότι οι δυο σας δεν έχετε λόγο να επανασυνδεθείτε.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook