Τα 4 ερωτήματα για τον θάνατο της 28χρονης Βίκυς στον Έβρο

τα-4-ερωτήματα-για-τον-θάνατο-της-28χρονη-1638424

Φως στην υπόθεση θανάτου της 28χρονης Βίκυς, της επικεφαλής του Kαρναβαλιού στο Τυχερό στον Έβρο, που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος και μέσα σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων, επιχειρούν να ρίξουν οι Αρχές. Αν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στοιχεία οδηγούν στο σενάριο της αυτοκτονίας, στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν πολύτιμες πληροφορίες και καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας, συγγενείς και φίλους της άτυχης κοπέλας, ενώ στην υπόθεση συμμετέχουν, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, και έμπειρα στελέχη από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Στόχος της μεγάλης κινητοποίησης από την πλευρά των Αρχών είναι να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα ο θάνατος να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, οι πηγές της Realnews τονίζουν ότι θα πρέπει να απαντηθούν τα τέσσερα κρίσιμα ερωτήματα που περιβάλλουν την υπόθεση. Την ημέρα του συμβάντος η διοργανώτρια του Kαρναβαλιού στο Τυχερό βρισκόταν σε εκδήλωση στο χωριό Λευκίμμη. Μετά, επρόκειτο να συναντηθεί με μια φίλη της για παρακολουθήσουν μαζί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα συλλόγων της περιοχής. Ωστόσο, σε αυτό το ραντεβού δεν πήγε ποτέ. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, τα ίχνη της χάθηκαν ενώ είχε ξεκινήσει για το ραντεβού. Αυτό είναι και το πρώτο βασικό ερώτημα που εξετάζουν οι Αρχές.

Πώς μια νέα κοπέλα αποφασίζει ξαφνικά να βάλει τέλος στη ζωή της, αν και ήδη έχει ξεκινήσει για να πάει σε ραντεβού που έχει δώσει με την παρέα της;

Καθώς περνούσαν οι ώρες, η Βίκυ παρέμενε άφαντη. Ετσι, ξεκίνησε η αναζήτησή της. Τελικά, μετά από ώρες, ένα εξάδελφός της βρήκε το πτώμα της στο βουνό, σε μια χαράδρα 40 μέτρων, δίπλα στη μηχανή της. Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το χωριό όπου διέμενε η νεαρή γυναίκα. Συνεπώς, προκύπτουν δύο ακόμη ερωτήματα.

Πώς και γιατί η 28χρονη βρέθηκε τόσο μακριά, σε ένα τόσο δύσβατο σημείο, όπου δεν θα μπορούσε εύκολα να εντοπιστεί; Και γιατί βρέθηκε πεσμένη στη χαράδρα;

Το μαχαίρι

Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη ζωή, έχοντας ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της, σύμφωνα με ειδικούς, δεν συνηθίζεται από τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν. Αυτό είναι το τέταρτο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί, καθώς οι αυτόχειρες είθισται να μην επιλέγουν μαχαίρι ως όπλο, αφού αυτό απαιτεί τρομερή ψυχική και σωματική δύναμη. Αυτό είναι ένα ακόμη μελανό σημείο που κινεί τις υποψίες στην υπόθεση θανάτου της 28χρονης. Το τραύμα που έφερε η 28χρονη Βίκυ έγινε κάτω από τα ρούχα που φορούσε, μιας και αυτά δεν είχαν κανένα σημάδι ή σκίσιμο. Οπως έγινε γνωστό, η άτυχη κοπέλα στον καρπό τους ενός χεριού της είχε χαρακιές, ενώ στην παλάμη του άλλου χεριού πληγές από μαχαίρι.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Ευχόμαστε η έρευνα των Αρχών να δώσει σύντομα απαντήσεις. Η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν ή είδαν κάτι να απευθυνθούν στις Αρχές», δηλώνει στην «R» η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης Μαρία Καραγεωργίου. «Η οικογένειά της έχει βυθιστεί στο πένθος. Αρνείται να πιστέψει ότι πρόκειται για αυτοχειρία και θεωρεί ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τον θάνατό της. Το ίδιο πιστεύει και η κολλητή της φίλη, με την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να συναντηθούν στον ποδοσφαιρικό αγώνα», αναφέρει η δικηγόρος. Η 28χρονη έδειχνε ευδιάθετη και, σύμφωνα με τους στενούς φίλους και συγγενείς, δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, βρισκόταν καθημερινά στην αποθήκη όπου κατασκευάζονται και βάφονται τα άρματα για το Καρναβάλι και περνούσε ώρες μαζί με άλλα άτομα, σχεδιάζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Τα κινητά

Στο πλαίσιο των ερευνών, αναμένεται να ζητηθεί η συνδρομή των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν, εκτός από το τηλεφωνικό στίγμα της 28χρονης στη συγκεκριμένη δύσβατη περιοχή, κατά το χρονικό διάστημα που εξαφανίστηκε, εντοπίζονται και άλλα κινητά τηλέφωνα. Επίσης, οι Αρχές αναζητούν υλικό από την ύπαρξη καμερών στη διαδρομή από το Τυχερό μέχρι την περιοχή της Λευκίμμης, μια απόσταση την οποία διένυσε με τη μοτοσικλέτα της.

Σημειώνεται ότι το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας αποτελεί την αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της Βίκυς. Ωστόσο, πιο διαφωτιστικό αναμένεται να είναι το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Παράλληλα, σύμφωνα με τη δικηγόρο Μ. Καραγεωργίου, θα ζητηθεί και η εκτίμηση τεχνικού συμβούλου που θα ορίσει η οικογένεια.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook