Τα 4/6 παιχνίδια εκτός Χανίων – Η σειρά αγώνων στα πλέι οφ

τα-4-6-παιχνίδια-εκτός-χανίων-η-σειρά-αγ-1171405

Εξι παιχνίδια απομένουν για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια των Χανίων στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 και τα τέσσερα από αυτά θα είναι εκτός έδρας.

Την Τετάρτη (21/04) ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με το παιχνίδι στην έδρα του πρωτοπόρου Ιωνικού. Με δεδομένο ότι τα Χανιά δεν προλαβαίνουν τη 2η ή την 3η θέση στην κανονική διάρκεια θα δώσουν στα πλέι οφ τρία παιχνίδια εκτός έδρας και δύο εντός.

Απομένει να γίνει γνωστή η 6η ομάδα των πλέι οφ και αν τα Χανιά καταλάβουν την 4η ή την 5η θέση για να γνωρίζουν τη σειρά των αγώνων τους.

Το σίγουρο είναι ότι τα Χανιά θα επισκεφτούν Λιβαδειά, Ξάνθη και θα υποδεχθούν εντός έδρας τον 6ο της βαθμολογίας, είτε τερματίσουν 4α, είτε 5α. Απομένει να φανεί αν το ματς με τον Ιωνικό θα είναι στα Περιβόλια (αν τερματίσουν στην 5η θέση) ή στη Νεάπολη (αν τερματίσουν στην 4η).

Σε περίπτωση 4ης θέσης τα Χανιά θα παίξουν κατά σειρά με τον 6ο (εντός έδρας), τον 3ο (εκτός), τον 5ο (εντός), τον 2ο (εκτός) και τον πρωτοπόρο Ιωνικό (εκτός). Αν τερματίσουν στην 5η θέση τότε θα ξεκινήσουν στην έδρα του 2ου, θα υποδεχθούν τον Ιωνικό, για να ακολουθήσουν δύο εκτός έδρας ματς με τον 4ο και τον 3ο και να ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέι οφ με το εντός έδρας ματς με τον 6ο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook