Τα 3 ζώδια που βάζουν εύκολα τα κλάματα

τα-3-ζώδια-που-βάζουν-εύκολα-τα-κλάματα-1419543

Είναι ευαίσθητα, δεν αντέχουν τα σκληρά λόγια, την κριτική, την απόρριψη ή γενικότερα οποιαδήποτε δυσκολία στην ζωή τους και έτσι «λυγίζουν». Μπορεί βέβαια να συγκινηθούν εύκολα ακόμα και με μια ρομαντική ταινία ή ένα τραγούδι που κάτι τους θυμίζει και με το οποίο ταυτίζονται.

Κάποια από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε μπορεί να κλάψουν ακόμα και μπροστά σου, ενώ κάποια ίσως ξεσπάσουν, όταν είναι μόνα, γιατί δεν θέλουν να τα δεις να κλαίνε. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω ποια είναι τα 3 ζώδια που έχουν το δάκρυ στην άκρη του ματιού τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ίσως το πιο ευσυγκίνητο ζώδιο. Είναι τόσο ευαίσθητος και ρομαντικός που δακρύζει πραγματικά με το παραμικρό. Είναι πάρα πολύ εύκολο να «λυγίσει» και να ξεσπάσει σε κλάματα, απλά και μόνο επειδή θυμήθηκε κάτι που συνέβη στο παρελθόν. Και πίστεψέ μας, ο Καρκίνος είναι ίσως το μόνο ζώδιο που «μηρυκάζει» τόσο το παρελθόν του, δεν το ξεχνάει και δεν ξεκολλάει με τίποτα. Κρατά παλιά αντικείμενα και αναμνήσεις και συγκρίνει το τότε με το τώρα. Ο Καρκίνος θα κλάψει είτε μπροστά σου, είτε μόνος του, μιας και το δάκρυ το έχει πραγματικά στην άκρη του ματιού του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μοιάζει με τον Καρκίνο στο κομμάτι αυτό. Είναι ευαίσθητος και υπερβολικά «εύθραυστος» θα λέγαμε. Βέβαια, εκείνος δεν ασχολείται με το παρελθόν, αλλά με το παρόν. Ο Ζυγός δεν αντέχει τα ζόρια, τις φωνές, τις εντάσεις ή τα… προβλήματα. Εύκολα θα «λυγίσει» και θα ξεσπάσει σε κλάματα. Δεν είναι αυτό που λέμε ο «δυνατός» για να μπορέσει να συγκρατήσει τα συναισθήματά του και φυσικά τα… δάκρυά του. Και δεν τον νοιάζει κιόλας. Δεν το έπαιξε και ποτέ ο «βράχος», οπότε…

ΙΧΘΥΕΣ

Την τριάδα της σχετικής μας λίστας κλείνει ο Ιχθύς. Last but not least… Αν ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος μια, πού να δείτε τον… Ιχθύ. «Σπάει» με το παραμικρό. Είναι ευσυγκίνητος, κατακλύζεται από συναισθήματα και, δυστυχώς για εκείνον, είναι ένα «σφουγγάρι» που απορροφά όλη την αρνητική ενέργεια των ανθρώπων γύρω του. Ο Ιχθύς είναι τόσο ευαίσθητος που «κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού». Βάζει τα κλάματα με το παραμικρό. Ακόμα και αν δει απλά μια μαμά γάτα στον δρόμο. Κλαίει και κρυφά και φανερά. Το δάκρυ τρέχει κορόμηλο για το ζώδιο αυτό.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook