Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον χειρότερο Νοέμβριο

τα-3-ζώδια-που-θα-έχουν-τον-χειρότερο-νο-1310874

O Νοέμβριος είναι ένας από εκείνους τους μήνες – ξέρετε, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, με την ανασκόπηση να ξεκινά και τα αρνητικά συναισθήματα να μας κυριεύουν. Ο Ήλιος στον Σκορπιό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, καθώς γιγαντώνει όλες τις «σκοτεινές» μας σκέψεις κι όλα μοιάζουν χειρότερα.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 3 ζώδια, δυστυχώς θα αντιμετωπίσουν περισσότερες προκλήσεις. Από τις 4 του μήνα, συγκεκριμένα, η αρνητική τους ενέργεια θα επηρεάσει αρκετούς τομείς της ζωής τους.

Κριός

Η χειρότερη εποχή του χρόνου για τους Κριούς, καταφθάνει. Θα υπεραναλύσουν όλα τα άσχημα που συνέβησαν το 2021, θα νιώσουν αβοήθητοι – καλό είναι να έχουν στο μυαλό τους πως ίσως δεν ήταν όλα τόσο άσχημα. Ας κάνουν μία λίστα με όλες τις όμορφες αναμνήσεις τους και τα μαθήματα που τους έδωσαν οι δυσκολίες.

Λέων

Όπως οι Κριοί, έτσι κι οι Λέοντες θα γεμίσουν απογοήτευση. Θα αισθανθούν ότι δεν πέτυχαν τους στόχους τους, πως έμειναν πίσω. Το ζήτημα βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν αυτά τα συναισθήματα – ας υπενθυμίζουν στον εαυτό τους πως έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Αιγόκερως

Τώρα που το έτος πλησιάζει στο τέλος του, οι Αιγόκεροι θα επικεντρωθούν στα λάθη τους. Θα αφήσουν τις αποτυχίες να τους καθορίσουν, θα χάσουν κάθε αυτοπεποίθηση. Θα θεωρήσουν πως όλα είναι δική τους ευθύνη και, μέχρι τον Δεκέμβριο, θα αυτομαστιγώνονται.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook