Τα 3 ζώδια που οι σχέσεις τους ίσως διαλυθούν σήμερα

τα-3-ζώδια-που-οι-σχέσεις-τους-ίσως-διαλ-1476169

Η Σελήνη σχηματίζει σήμερα εξάγωνο με τον Ουρανό και φέρνει ανατροπές στις προσωπικές μας σχέσεις.

Κάθε εποχή φέρνει τις δικές της αλλαγές και η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική. Σχέσεις πολλών ετών είναι πιθανόν να τελειώνουν.

Κατά τη διάρκεια της όψης αυτής, όχι μόνο αναγνωρίζουμε την αλλαγή που συμβαίνει στην ζωή μας αλλά και ότι είναι αναπόφευκτη. Όσο περισσότερο το αποδεχόμαστε, τόσο πιο εύκολα γίνονται τα πράγματα. Το να αποδεχτούμε την αλλαγή είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε τόσο για εμάς όσο και για το άλλο άτομο.

1. Σκορπιός

Ακούτε το σώμα σας και το μυαλό σας. Είστε μοναδικοί και με ισχυρή θέληση. Κατά της σημερινής όψης θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι που μέχρι τώρα ήταν μόνο μια σκέψη. Να φύγετε από την σχέση σας.

Έχετε συμβιβαστεί με λιγότερα για πάρα πολύ καιρό, και τώρα σκεφτήκατε ότι ίσως αυτή η αποτυχημένη σχέση δεν σας ενδιαφέρει πλέον. Αν και είναι λυπηρό, είναι επίσης απαραίτητο για εσάς εάν θέλετε να αισθάνεστε καλά με τη ζωή σας.

2. Αιγόκερως

Για εσάς η σημερινή ημέρα είναι τώρα ή ποτέ. Είτε μένετε σε μία σχέση σχέση που έχει βαλτώσει, είτε αρπάζετε την ευκαιρία και πάτε όπου σας πάει η καρδιά. Και εκεί που σας πάει η καρδιά σας είναι το μεγάλο άγνωστο ένα μέρος που είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε.

3. Υδροχόος

Θα καταλάβετε ότι η σχέση στην οποία βρίσκεστε αυτή τη στιγμή δεν είναι πλέον βιώσιμη.

Είστε επίσης απρόθυμοι να καταβάλετε περαιτέρω προσπάθεια. Ό,τι έγινε έχει γίνει και έχετε ήδη προχωρήσει. Αυτό που χρειάζεστε είναι ανάπτυξη και πρόοδο, και αυτό δεν θα συμβεί μέχρι να κάνετε την πρώτη κίνηση… μακριά.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook