Τα 3 ζώδια που εξαφανίζονται χωρίς εξηγήσεις

τα-3-ζώδια-που-εξαφανίζονται-χωρίς-εξηγ-1023637

Λένε πως υπάρχουν ζώδια που κάνουν για σχέση και άλλα όχι, ενώ υπάρχουν και εκείνα που μπαίνουν σε σχέση και μπορούν να γίνουν «καπνός» χωρίς εξηγήσεις.

Είναι εκείνα που φεύγουν από μία σχέση και λένε ένα απλό «χωρίζουμε» χωρίς να πουν τι ακριβώς τους έχει ενοχλήσει και εσείς κάθεστε και αναρωτιέστε τι πήγε στραβά.

Ας δούμε ποια είναι τα ζώδια που φεύγουν χωρίς προειδοποίηση.

Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει τη συντροφικότητα, τρελαίνεται να είναι σε σχέση όπου υπάρχει αγάπη και ρομαντισμός. Οταν, όμως, αρχίζουν οι καυγάδες γίνεται «Λούης». Δεν αντέχει καθόλου τους τσακωμούς και προτιμά να μείνει μόνος του και να έχει ήσυχο το κεφάλι του.

Τοξότης

Το αισιόδοξο αυτό ζώδιο πάει εκεί που φυσά ο άνεμος. Μπορεί να έχει συγκεκριμένες αξίες και σταθερούς φίλους, ωστόσο, στα ερωτικά του δεν έχει πρόβλημα να φύγει χωρίς πολλά πολλά. Είναι ο τύπος που θα σου πει να χωρίσετε και μετά δεν θα απαντά σε μηνύματα και τηλέφωνα, οπότε εσύ δεν θα μάθεις τι πραγματικά σας έκανε να τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα σε ρίξει με την ατάκα του και το ανεξάρτητο του χαρακτήρα του. Αυτή του η ανεξαρτησία, ωστόσο, δεν είναι και το καλύτερο χαρακτηριστικό μιας σχέσης, μιας και ο Υδροχόος θα θέλει να κάνει ένα σωρό πράγματα και εσύ μπορεί να μην είσαι μέσα σε αυτά. Δεν έχει χρόνο για αγάπες και λουλούδια, οπότε όταν θα σε χωρίσει… δεν θα έχει χρόνο να δώσει απαντήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook