Τα 3 ζώδια που είναι ιδανικά για σχέση (και μάλλον δεν τα φαντάζεσαι)

Μπορεί να υπάρχουν κάποια στερεότυπα και κλισέ γύρω από τα ζώδια και την ερωτική τους ζωή – όπως ας πούμε ότι για τέλειο σεξ πρέπει να βρεις έναν Σκορπιό, αλλά η αληθεια είναι πως οι αστρολογικές συγκυρίες είναι καμια φορά πιο ουσιαστικές από αυτό που νομίζουμε.

Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που δεν είναι απόλυτο, υπάρχουν κάποιες σταθερές, που κάνουν ορισμένα ζώδια πιο κατάλληλα για συντρόφους και μακροχρόνιες σχέσεις. Όχι ότι δεν είμαστε όλοι εν δυνάμει ιδανικοί σύντροφοι, απλά για ορισμένους είναι λίγο ευκολότερο, το έχουν από τη φύση τους. Ποιοι είναι αυτοί; Μα τα ζώδια της Γης. Ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως, είναι σταθεροί, πιστοί, λογικοί και πρακτικοί. Παράλληλα είναι και λίγο βαρετοί, οπότε αν το άλλο σου μισό το θες με λίγη φαντασία και αυθορμητισμό, μην ψάξεις στα γήινα ζώδια.

Ταύρος
Αποφασιστικοί και πεισματάρηδες, οι Ταύροι μόλις αποκτήσουν αυτό που θέλουν δεν το θεωρούν ποτέ δεδομένο. Ίσα ίσα που θα σε κακομάθουν με φαγητά, εξόδους και τέλειο σεξ ώστε να σε κρατήσουν πλάι σου. Ξέρουν να αγαπάνε τα Ταυράκια, τι να λέμε τώρα.

Παρθένος
Δεσμεύονται για τα καλά οι Παρθένοι, είναι λογικοί μέχρι αηδίας και δεν είναι ικανοποιημένοι με τίποτα λιγότερο από την τελειότητα. Ερωτεύονται προσεκτικά, αλλά όταν το κάνουν είναι για μια ζωή.

Αιγόκερως
Ώριμοι, γεμάτοι εμπειρίες και συνήθως έχοντας φροντίσει πριν δεσμευτούν να έχουν πίσω τους ένα πολύ καλό ταμείο, οι Αιγόκεροι ξέρουν πώς να κάνουν μια σχέση και να διαρκέσει στο χρόνο και να είναι ευχάριστη και για τους δυο σας. Έχουν όμως πολύ υψηλά standards, οπότε χρειάζεται να έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση για το ποια είσαι, πλάι τους. Από την άλλη, βέβαια, δέχονται τους ανθρώπους με τα ελαττώματά τους, οπότε άπαξ και μπεις στην καρδιά του, θα σε θέλει ακριβώς γι’ αυτό που είσαι.

ladylike.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ