Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να βρουν τον ιδανικό σύντροφο

τα-3-ζώδια-που-δυσκολεύονται-να-βρουν-το-726377

Μήπως το ζώδιο σου ευθύνεται για το ότι είσαι single; Προφανώς δεν υπάρχουν ζώδια που η «μοίρα» τους θέλει για πάντα ελεύθερα, αλλά σίγουρα υπάρχουν αυτά που δυσκολεύονται περισσότερο να βρουν το άλλο τους μισό.

Ο λόγος δεν είναι συγκεκριμένος. Υπάρχουν ζώδια πολύ επιλεκτικά, υπάρχουν ζώδια που δίνουν προτεραιότητα στην καριέρα τους και από την άλλη υπάρχουν και αυτά τα ζώδια που θέλουν αλλά δεν τους… βγαίνει.

Κριός Μία γυναίκα Κριός όταν βρίσκει το ιδανικό ταίρι, δίνεται ολοκληρωτικά.

Τόσο πολύ όμως που μερικές φορές αυτό της βγαίνει σε κακό, καθώς συνήθως δίνει από την αρχή περισσότερα απ΄ όσα πρέπει. Από τον ενθουσιασμό της κάνει πράγματα που δεν θα έκανε και γι΄αυτό στο τέλος συνήθως πληγώνεται.

Κι επειδή ως γνωστόν μία γυναίκα Κριός δεν θέλει να κάνει το ίδιο λάθος ξανά και ξανά, μετά την πρώτη «στραβή» κλείνεται στον εαυτό της και γίνεται πολύ πιο προσεκτική και επιλεκτική.

Οσον αφορά, τον άνδρα Κριό, η παρατηρητικότητά του είναι και ο λόγος που τον εμποδίζει από το να βρει το κατάλληλο ταίρι. Ο άνδρας Κριός όχι μόνο είναι καλός παρατηρητής, αλλά και σκληρός κριτής. Προτιμά δηλαδή να αφήσει κάτι που δεν είναι τέλειο ή δεν είναι γι΄αυτόν, παρά να δίνει ψεύτικες ελπίδες σε κάτι που βλέπει πως δεν έχει μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, οι τεμπέληδες, οι τσιγκούνηδες και οι «κρύοι» άνθρωποι δεν κάνουν για εσάς.

Δίδυμοι

Οταν οι Δίδυμοι γνωρίζει κάποιον που του κάνει το «κλικ» ενθουσιάζεται και τρελαίνεται. Τόσο πολύ που πραγματικά πιστεύει πως βρήκε το άλλο του μισό. Δυστυχώς για εκείνον όμως κάτι τέτοιο κρατάει μέχρι τα πρώτα (το πολύ ) 5 ραντεβού. Μετά οι φόβοι και οι ανασφάλειες του χτυπούν την πόρτα κι έτσι τα παρατάει αμέσως.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι Δίδυμοι δύσκολα συνάπτουν μακροχρόνιες σχέσεις. Το γεγονός μάλιστα πως ένας Δίδυμος δύσκολα εκφράζει τα συναισθήματά του στον άλλον είναι ακόμη ένας λόγος που αποστασιοποιείται από τους ανθρώπους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ετσι οι Διδυμοι μπορεί αν κάνουν εύκολα σχέσεις, αλλά αυτές σίγουρα δεν είναι μακροπρόθεσμες.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι με χιούμορ, οι ανοιχτόμυαλοι και οι πιο εκφραστικοί είναι και αυτοί που σας ταιριάζουν.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τόσο πιστός και αφοσιωμένος στο ταίρι του που πραγματικά τα υπόλοιπα ζώδια θα έπρεπε να ζηλεύουν. Ωστόσο το πρόβλημα είναι πως ένας Ζυγός δυσκολεύεται να βρει το ταίρι του, επειδή είναι απίστευτα εργατικός.

Αν δεν είναι τα επαγγελματικά στην ζωή του όπως τα θέλει τότε ούτε που θα σκεφτεί τα ερωτικά του. Πέραν αυτού ένας Ζυγός είναι πολύ πεισματάρης αλλά και αυστηρός.

Αυτός είναι και ο λόγος που δύσκολα από μόνος του θα κάνει την πρώτη κίνηση ή θα ασχοληθεί περαιτέρω με κάποιον που του κάνει την ζωή δύσκολη.

Ο Ζυγός, λοιπόν, δύσκολα «κατακτιέται» και δύσκολα κάνει από μόνος του το πρώτο βήμα, συνδυασμός που έχει ως αποτέλεσμα να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να μην έχει πρόβλημα να μείνει μόνος του για πολύ καιρό.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook