Τα 3 ζώδια που… δεν θα περάσουν καλά τον Οκτώβριο

τα-3-ζώδια-που-δεν-θα-περάσουν-καλά-τον-1536822

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου είναι εδώ και όπως όλα δείχνουν, φέρνει μαζί του δυσαρέσκεια και απογοήτευση σε τρία ζώδια. Στις 2 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο επαναφέροντας στο προσκήνιο προσωπικές, επαγγελματικές ή και οικογενειακές υποθέσεις που είχαν μείνει στη μέση.

Αυτός ο νέος μήνας για τρία συγκεκριμένα ζώδια δεν θα είναι και τόσο ευχάριστος. Ο Οκτώβριος θα τα ζορίσει και θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή και να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Η τύχη δεν θα είναι με το μέρος τους και θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα 3 άτυχα ζώδια…

Τα τρία ζώδια που δεν θα περάσουν καθόλου καλά τον Οκτώβριο

Tαύρος

Θα νιώσεις ότι η ενέργειά σου έχει μειωθεί και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει σε έχουν εξαντλήσει. Μια «σκοτεινιά» απειλεί να σου χαλάσει τη διάθεση.

Σκορπιός

Υποψιάζεσαι τους πάντες και τα πάντα και σε έχουν πιάσουν τα υπαρξιακά σου. Δεν θέλεις να μιλάς σε άνθρωπο και σε έχουν πιάσει οι κλειστές σου. Θα νιώσεις προδομένος από τις εξελίξεις στα προσωπικά σου.

Ιχθύς

Θα νιώσεις μια κακία από ένα φιλικό πρόσωπο και αυτό θα σε χαλάσει πολύ. Επίσης θα πρέπει να βάλεις όρια σε ανθρώπους που δεν σου φέρονται καλά και να κάνεις κάποιες συζητήσεις που τόσο καιρό αποφεύγεις για να μην προκληθεί ένταση. Τέλος κάνε κάποια καλύτερη διαχείριση με τα οικονομικά σου γιατί τα έξοδα θα αυξηθούν κατά πολύ αυτόν τον μήνα.

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook