Τα 3 τυχερά ζώδια του Φεβρουαρίου στον έρωτα

τα-3-τυχερά-ζώδια-του-φεβρουαρίου-στον-έ-1466344
iStock

Ο πλανήτης του έρωτα, των σχέσεων, αλλά και του χρήματος, ολοκληρώνει τον κύκλο του με είσοδο στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 27/01/2023.

Η θέση της Αφροδίτης αλλάζει και μάλιστα εισέρχεται στους Ιχθύες, γεγονός που φέρνει θετικές εξελίξεις και έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια, ιδιαίτερα για ορισμένα ζώδια. Είναι η στιγμή να δείξουμε πως είμαστε δίπλα σε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, ενώ και το ερωτικό κομμάτι έχει όλες τις προοπτικές για να γίνει ιδανικό. Ο ρομαντισμός απογειώνεται και το συναίσθημα υπερτερεί, έναντι της λογικής, όσο θα έχουμε την ενέργεια της Αφροδίτης.

Ορισμένα ζώδια θα επηρεαστούν ακόμη περισσότερο από τη πορεία του πλανήτη του έρωτα και πολύ πιθανό να δούνε είτε νέα πρόσωπα στο ερωτικό τοπίο, είτε να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ήδη υπάρχουσα σχέση τους:

Καρκίνος

Το προηγούμενο διάστημα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο το κλίμα ήταν πιο βαρύ και δεν είχατε την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Τώρα όμως θα νιώσετε την επιθυμία να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα και θα εστιάσετε σε όσα σας γεμίζουν χαρά και θετική διάθεση. Είστε έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Αν είστε αδέσμευτοι, η Αφροδίτη μπορεί να σας φέρει έναν καινούριο έρωτα με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας, ή ένα πρόσωπο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και με κάποιο τρόπο θα καταφέρει να σας αλλάξει την κοσμοθεωρία.

Παρθένος

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα ευνοήσει τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, αλλά και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Τώρα θα νιώσετε πιο έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και δεν θα διστάσετε να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή να δώσετε ευκαιρία σε ένα άτομο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, το κλίμα θα είναι πολύ πιο ήρεμο και θα αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε όσα σας συνδέουν με το άλλο άτομο και θα σας δώσει την ευκαιρία να αναζητήσετε από κοινού λύσεις σε προβλήματα.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και εγκαινιάζει μια εξαιρετικά ερωτική, αλλά και δημιουργική περίοδο για εσάς. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Το φλερτ και οι νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα ή να πάρετε την επιβεβαίωση από το πρόσωπο που επιθυμείτε

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook