Τα 3 πράγματα που προσέχει πάντα επάνω σου μια αεροσυνοδός

τα-3-πράγματα-που-προσέχει-πάντα-επάνω-σ-1423078

Η δουλειά των αεροσυνοδών είναι αρκετά απαιτητική και χρειάζεται μεγάλη εμπειρία ειδικά όσον αφορά τα μεγάλα ταξίδια. Γι’ αυτό το λόγο γίνεται ειδική εκπαίδευση πριν αναλάβει μια αεροσυνοδός τα καθήκοντά της. Έτσι μπορεί να χειριστεί κάθε κατάσταση είτε πιο απλή είτε πιο σοβαρή, όταν απαιτείται. Υπάρχουν, μάλιστα, και κάποια βασικά πράγματα τα οποία τηρεί η κάθε αεροσυνοδός ειδικά όσον αφορά τους επιβάτες της κάθε πτήσης.

Πιο συγκεκριμένα, ήξερες ποια είναι τα τρία πράγματα που προσέχει πάντα επάνω σου μια αεροσυνοδός;

Αν είσαι επιβάτης που φοβάται

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζει η αεροσυνοδός ποιοι επιβάτες μπορεί να φοβούνται ή ενδεχομένως να ταραχτούν περισσότερο, για παράδειγμα, σε κενά αέρος και μια όχι και τόσο καλή πτήση. Έτσι με το που μπαίνεις μέσα και σε καλωσορίζουν παρατηρούν πόσο αγχωμένος και φοβισμένος νιώθεις. Επιπλέον η αεροσυνοδός θα φροντίσει ώστε κατά τη διάρκεια της πτήσης να νιώσουν οι άνθρωποι που φοβούνται πιο άνετα. Θα απολαύσουν έτσι το ταξίδι τους και θα έχουν μια ευχάριστη εμπειρία.

Αν έχεις καταναλώσει αλκοόλ

Το σίγουρο είναι ότι το τελευταίο πράγμα που θέλει μια αεροσυνοδός στην πτήση της είναι ένα μεθυσμένος επιβάτης που θα δημιουργήσει προβλήματα. Αυτό μπορεί να είναι από ανάρμοστη συμπεριφορά μέχρι θόρυβο και χειρονομίες σε άλλους επιβάτες. Επιπλέον, είναι ξεκάθαρο ότι ένα τέτοιο πρόσωπο δεν βοηθά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Με το που θα μπεις στο αεροπλάνο, η αεροσυνοδός ελέγχει την κατάστασή σου. Αν είσαι μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ναρκωτικών τότε η αεροσυνοδός μπορεί να σου αρνηθεί την επιβίβαση στο αεροπλάνο.

Αν έχεις κάποια κινητική δυσκολία

Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους είναι σημαντικό μια αεροσυνοδός να εντοπίζει άτομα με ειδικές φυσικές ανάγκες και αναπηρίες. Σύμφωνα με τους κανόνες τα άτομα με ειδικές ανάγκες δεν μπορούν να κάθονται κοντά στις εξόδους έκτακτης ανάγκης καθώς είναι απίθανο να μπορούν να ανοίξουν την βαριά πόρτα σε περίπτωση που χρειαστεί ενώ μπορεί να μπλοκάρουν το σημείο. Επίσης αν έχεις κάποια δυσκολία τέτοιου είδους μπορεί να χρειαστείς επιπλέον βοήθεια.

exploringgreece.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook