Tρόμος στο Βερολίνο! Αυτοκίνητο… βόμβα «μπούκαρε» στα γραφεία του SPD! Photos

tρόμος-στο-βερολίνο-αυτοκίνητο-βόμβ-629253

Πανικός επικράτησε στην «καρδιά» της Γερμανίας, λίγα λεπτά πριν τα Χριστούγεννα – Ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά… εισέβαλε στα γραφεία του SPD, του οποίου ηγείται ο Μάρτιν Σουλτς, στο Βερολίνο! – Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ωστόσο τα ευρήματα προκαλούν τρόμο! – Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν μπιτόνια γεμάτα βενζίνη, γκαζάκια και άλλα εύφλεκτα υλικά, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα! – Συγκλονιστικές οι φωτογραφίες με τα… πολεμοφόδια τα οποία θα προκαλούσαν πανικό αν… άναβε μια σπίθα

Στην είσοδο των κεντρικών γραφείων του SPD εισέβαλε ένα αυτοκίνητο. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 24.12.2017, στο Βερολίνο. Και η είδηση έχει προκαλέσει συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές.

Εικόνες πρωτόγνωρες για το Βερολίνο!

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επικαλούνται ενημέρωση της γερμανικής αστυνομία. Η οποία αναφέρει πως ο άντρας… μπούκαρε με το αυτοκίνητο στα γραφεία του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, θέλοντας να αυτοκτονήσει.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο με το αυτοκίνητο να έχει… μπουκάρει στην πρόσοψη του κτιρίου!

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο με το αυτοκίνητο να έχει… μπουκάρει στην πρόσοψη του κτιρίου!

«Περίπου τα μεσάνυχτα, ένας άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στην έδρα του SPD στο Willy-Brandt-Haus στο Κρόιτσμπεργκ. Εκτός από τον οδηγό, δεν υπήρξαν άλλοι τραυματίες», ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Πηγή:newsit.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook