Tρόμος από εμφάνιση τεράστιας γαρίδας στο Λονδίνο | Βγαίνει στην στεριά και τρώει ποντίκια αρουραίους και μικρά ζώα | Photos

tρόμος-από-εμφάνιση-τεράστιας-γαρίδας-287097

Την επίθεση ειδικών και μη δέχτηκε η Βρετανίδα Myleene Klass για την απόφασή της να ελευθερώσει μία τεράστια γαρίδα στο Hampstead Heath του Λονδίνου, όταν της βρήκε στην βαλίτσα της, μετά από ταξίδι στο νησί Mogmog του Ατλαντικού.

Η Myleene Klass σόκαρε τους ειδικούς άγριας ζωής, όταν, έστω και σαν αστείο είπε ότι θα ελευθέρωνε την τεράστια γαρίδα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, βρήκε την προηγούμενη εβδομάδα μία τεράστια τροπική γαρίδα της ξηράς, που τρώει καρύδες με την αρχική της διάθεση να ήταν να την αφήσει ελεύθερη.

garida_4.JPG

Όπως δήλωσε μετά, η 37χρονη μητέρα δύο παιδιών, αστειευόταν όταν έλεγε ότι θα ελευθερώσει το τεράστιο οστρακόδερμο, που βρέθηκε στην βαλίτσα της μετά το ταξίδι της για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ σε νησί του Ατλαντικού.

garida_3.JPG

Οι «γαρίδες των καρυδών» ή αλλιώς «γαρίδες της ξηράς», μπορούν να ζήσουν έως και 60 χρόνια, ενώ προτιμούν να ζουν στο έδαφος από το νερό. Μπορούν να σκαρφαλώνουν στα δέντρα και να τρώνε καρύδες, ενώ κυνηγούν επίσης μιρκά τρωκτικά και αρουραίους.

garida_1.JPG

Η γαρίδα της ξηράς μπορεί να φτάσει τα 4 κιλά και τα 60 εκατοστά μήκος ενώ με τις δαγκάνες της σπάει και τρώει καρύδες.

Οι συγκεκριμένες γαρίδες είναι προστατευόμενο είδος.

Οι αρχές θορυβήθηκαν από το αστείο της Klass, αφού αν απελευθέρωνε ένα τέτοιο ζώο στην βρετανική φύση, αυτό θα μπορούσε να είναι σημαντικό πρόβλημα για τα είδη της περιοχής.

Με την τρομακτική της εμφάνιση, η γαρίδα, θα μπορούσε να τρομάξει τους Βρετανούς, ενώ δεν είναι λίγοι οι Άγγλοι που υποστηρίζουν ότι την… είδαν να σκαρφαλώνει σε δέντρα.

garida_2.JPG

Πάντως η Klass δήλωσε ότι η τεράστια γαρίδα της πέθανε όταν την πήγε σε ένα ενυδρείο για να τις πουν τι να την κάνει.

newmoney.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook