Tα 3 πιο συνηθισμένα προβλήματα σχέσεων και οι λύσεις τους!

tα-3-πιο-συνηθισμένα-προβλήματα-σχέσεων-0

Όσο καιρό να είστε μαζί και όσο υπέροχα και να περνάτε δεν αποκλείεται να έχετε έρθει αντιμέτωποι με κάποιο από τα πιο …. κλασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα ζευγάρια στις σχέσεις τους. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τα πιο σημαντικά προβλήματα αλλά και τις λύσεις τους.

Η επικοινωνία:

Φυσικά και ένα από τα βασικά «θέματα» των ζευγαριών είναι η επικοινωνία και φαίνεται πως στις μέρες μας η επικοινωνία αν και έχουμε πλέον τόσα μέσα – κινητά τηλέφωνα, τηλεόραση και όχι μόνο- είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια μιας σχέσης.

Πώς θα το λύσετε:

Φυσικά και ο χρόνος που έχεις με τον καλό σου είναι λιγοστός αλλά αν σας είναι πολύ δύσκολο να μιλήσετε οι δυο σας χωρίς…παρεμβολές, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τα κινητά σας τηλέφωνα στο αθόρυβο, τα παιδιά για ύπνο και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη σχέση σας και μόνο.

Αν δεν μπορείτε να «επικονωνείσετε» χωρίς να υψώσετε τον τόνο της φωνής σας τότε καλό είναι να διαλέξετε ένα δημόσιο χώρο όπως ένα πάρκο ή ένα εστιατόριο για να μιλήσετε με το άλλο σας μισό και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κρατήσει τα επίπεσα της φωνής… χαμηλά.

Το σεξ:

Πολλές φορές το σεξ γίνεται η αιτία για να καβγαδίζουν τα ζευγάρια και το βασικό εδώ είναι να μην ξεχνάει κανείς από τους δυο πως το σεξ μας φέρνει κοντά και μας βοηθάει τόσο σωματικά όσο και πνευματικά αλλά το κυριότερο κρατάει ζωντανή τη «φλόγα» του έρωτα μας αλλά διατηρεί και τη σχέση μας υγιή.

Πώς θα το λύσετε:

Και εδώ όσο παράξενο και αν σου ακούγεται ο προγραμματισμός είναι και εδώ η λύση. Και όχι απαραίτητα το βράδυ που μπορεί και οι δυο να είστε κουρασμένοι αλλά ακόμη και όταν το παιδί σας κοιμηθεί λιγάκι το μεσημέρι είναι μια καλή αφορμή να έρθετε κοντά ο ένας στον άλλον. Μπορείτε άνετα να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων των γονιών σας για να προσέξουν λιγάκι τα παιδιά έτσι ώστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι με τον σύντροφό σας.

Κάντε αλλαγές! Το να κάνετε αλλαγές ακόμη και πολύ μικρές κάνειτ οσ εξ πιο ενδιαφέρον και δεν θα σας αφήνει περιθώρια για να βαρεθείτε. Τα διαφορετικά σημεία του σπιιτιού είναι μια καλή λύση!

Τα χρήματα:

Τα οικονομικά προβλήματα σε ένα ζευγάρι μπορεί να ξεκινήσουν ακόμη και πριν τον γάμο και χωρίς αμφιβολία το οικονομικό είναι μια από τις βασικές αιτίες τσακωμού τόσο σε μια σχέση όσο και στο γάμο.

Πώς θα το λύσετε:

Το βασικό που έχετε να κάνετε και οι δυο είναι να είστε ειλικρινείς για τα οικονομικά σας. Επίσης σημαντικό είναι να μπορείτε να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και να έχετε τον έλεγχο των εσόδων και των εξόδων έτσι ώστε να μην αφήνετε τα οικονομικά προβλήματα να αποτελούν αιτία τσακωμού για τους δυο σας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ένας από τους δυο σκορπάει περισσότερα χρήματα από τον άλλο και άρα το βασικό είναι να βρείτε την κοινή γραμμή έτσι ώστε να μην έχετε οικονομικά θέματα μεταξύ σας. Μην κρύβετε τα χρήματα που παίρνετε ή τις υποχρεώσεις που έχετε ο ένας από τον άλλον γιατί αυτό μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στη σχέση σας.

Πηγή: womenonly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook