Tα μηνύματα που δεν πρέπει να στέλνεις ποτέ σε γυναίκα

tα-μηνύματα-που-δεν-πρέπει-να-στέλνεις-π-548879

Η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων κερδίζει μακράν την τηλεφωνική, στις μέρες μας. Messenger, Viber, What’s app και sms, δίνουν και παίρνουν. Και φυσικά τα συναισθηματικά δεν μένουν εκτός. Το φλερτ περνάει από το πληκτρολόγιο, έχουμε και τα emoticons, μιλάμε περνάμε σε άλλη διάσταση.

Όμως, έχεις σκεφτεί ποτέ αν μερικές φορές αυτά που γράφεις στις γυναίκες που σε ενδιαφέρουν, λειτουργούν αρνητικά στην φάση; Αν όχι, ώρα να το σκεφτείς. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις γυναικών στην ερώτηση «τι μηνύματα σε ενοχλούν να παίρνεις από άντρες;». Δημοσιεύτηκαν στο mensfitness και θα σου ανοίξουν τα μάτια!

1. «Στείλε μου γυμνές φωτογραφίες». Αφήστε μας να το κάνουμε μόνες μας – Chrissie S.

2. Το χειρότερο μου είναι όταν μήνες αφού έχουν τελειώσει τα πράγματα, εμφανίζονται ξανά με ένα «απλά σε σκεφτόμουν και αναρωτιόμουν τι κάνεις» ή «ήθελα να σου ζητήσω συγνώμη για τον τρόπο που τελείωσαν τα πράγματα». Και τα δύο είναι εγωιστικά και ένας τρόπος να νιώσουν καλύτερα για τον εαυτό τους. Είχα τύπους που έβγαινα και εμφανίστηκαν ΧΡΟΝΙΑ μετά και ήμουν τύπου, δεν έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις από το να ξανανοίγεις κλειστές πόρτες; – Οlivia F.

3. «Που είσαι» στις 2 το πρωί. Αν δεν είμαστε μαζί και απλά είμαστε στη φάση που γνωριζόμαστε, μη με ψάχνεις στη μέση της νύχτας για σεξ. – Erica S.

4. Το πιο ενοχλητικό πράγμα είναι όταν απαντάνε με μια λέξη και δε ρωτάνε καμία ερώτηση μετά – αντίστοιχο του να μιλάς σε τοίχο» – Laura P.

5. «Χαλάρωσε» – Quinn G.

6. «Καλά». Δε ξέρω γιατί αλλά τίποτα δεν ακούγεται σα να ενδιαφέρεσαι λιγότερο από αυτή τη λέξη. Liana M.

7. «Όταν απαντάει δε με νοιάζει, σε όλα – στο τι να φάμε, που να πάμε, τι να κάνουμε. Μάντεψε! Αυτό κάνει και εμένα να μη με νοιάζει.

8. «Ησυχία. Το να μη λέει τίποτα σε ένα μήνυμα είναι το ΠΙΟ ενοχλητικό πράγμα που μπορεί να κάνει ένας άντρας» – Rebecca E.

9. Aν υπάρχει μια παύση στη συζήτηση και λέει «λοιπόοον…» ! Δε μου επιτρέπεται να αφήσω το κινητό μου κάτω για 2 λεπτά;» – Raquel B.

10. «Όταν είναι ανώριμος, ανασφαλής και στέλνει 15 μηνύματα με λόγια που θα μπορούσαν να χωρέσουν σε ένα» – Αlicia N.

platform.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook