Tους περιμένουν τα “λευκά κελιά” του Wolfang Schaeuble

Οι δανειστές μας άργησαν αλλά το κατάλαβαν επιτέλους: Αυτό που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία είναι οι ολιγάρχες της εγχώριας διαπλοκής. Όταν ο Βόλφραγκ Σόιμπλε κάνει λόγο για τις ευθύνες της ελληνικής επιχειρηματικής και πολιτικής ελίτ γνωρίζει πολύ καλά τι λέει. Και πως να μην το γνωρίζει άλλωστε αφού αρκούσε η πληροφόρηση από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες για να γίνει κάτοχος και των πιο αποσιωπημένων μυστικών των Ελλήνων ολιγαρχών.

Υπάρχει σοβαρός Έλληνας που να πιστεύει ότι τα Αρχεία της Στάζι για παράδειγμα, δεν αποτέλεσαν πλούσιο υλικό για την χαρτογράφηση της ελληνικής διαπλοκής, μια και κορυφαίοι Έλληνες νταβατζήδες υπήρξαν πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών με τις γερμανικές και τις ρωσικές να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Υπάρχει σοβαρός Έλληνας που πιστεύει ότι ο Χριστοφοράκος κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς να έχει ξεράσει στις γερμανικές υπηρεσίες απόκρυφα μυστικά και ντοκουμέντα της εγχώριας διαπλοκής με το πολιτικό προσωπικό;

Και δεν ήταν μόνο ο Χριστοφοράκος που ξέρασε αλλά και ο περίφημος Γιουγκ που υπήρξε κορυφαίο στέλεχος τόσο της Siemens όσο και της Intracom.

Για να μην αναφερθούμε στο πρόσωπο-φάντασμα, τον φυγά (;) Καραβέλα.

Ο Σόιμπλε λοιπόν γνωρίζει πολύ καλά ότι οι νταβατζήδες αφού κατασπάραξαν τα σωθικά της Ελλάδας έβαλαν στην συνέχεια τον Πάγκαλο να δηλώσει το περίφημο «μαζί τα φάγαμε», για να θολώσουν τα νερά και να ενοχοποιήσουν συλλήβδην όλους μας. Ο Πάγκαλος παρότι εφυής, στη προκειμένη περίπτωση ήταν δασκαλεμένος και την ατάκα στην κυριολεξία κάποιοι την βάλανε στο στόμα του.

Η διαπλοκή των σεσημασμένων νταβατζήδων με την πολιτική εξουσία, πέρα από το ότι αποτέλεσε πρότυπο προς μίμηση, έχτισε συστηματικά ένα συγκεκριμένο lifestyle και κρύφτηκε πίσω από αυτό για να συνεχίσει ανενόχλητη το ροκάνισμα δημοσίου χρήματος, ευρωπαικών κονδυλίων και πάει λέγοντας.

Η εγχώρια χούντα των ολιγαρχών μάλιστα χρησιμοποίησε το μηντιακό lifestyle και το ποδόσφαιρο για βιτρίνα, ώστε απερίσπαστη να επιδοθεί στις μίζες πάσης φύσεως εκμαυλίζοντας το πολιτικό προσωπικό. Όσους αντιστάθηκαν στην λαίλαπα της διαπλοκής ανέλαβαν να τους εξοντώσουν τα κουμπούρια της ΙΧ τρομοκρατίας.

Ο Σόιπλε, αλλά και μέρος του αμερικανικού κατεστημένου, γνωρίζουν σαν την τσέπη τους τι εστί διαπλοκή στην Ελλάδα. Γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μια και όταν χρειάσθηκε συνεργάσθηκαν μαζί τους, όπως για παράδειγμα συνέβη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004-τότε που μας συνεπήρε ως έθνος η ντόπα της εθνικής υπερηφάνιας- αλλά και στις Υποκλοπές.

Ο Σόιμπλε λοιπόν διαπιστώνει πως για να μην πηγαίνουν τα λεφτά των Γερμανών φορολογουμένων σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο στη βάση του οποίου έχουν απλώσει δίχτυα οι Έλληνες νταβατζήδες και μαζεύουν το χρήμα, θα πρέπει να αναμετρηθεί μαζί τους αλλά και να ξεκάνει το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Στην ουσία οι δανειστές μας ανέλαβαν να ξεβρωμίσουν την χώρα μια και διαπίστωσαν πως τα δις που μας έχουν δώσει, από την εποχή των περίφημων ΜΟΠ έως σήμερα, καταλήγουν σε μια συγκεκριμένη ολιγαρχία διαπλοκής.

Η απόφαση των δανειστών μας να σηκώσουν τα μανίκια και να βάλουν τα χέρια τους στο πηγάδι με τα σκατά έχει θορυβήσει τους Έλληνες νταβατζήδες, οι οποίοι επιχειρούν να περάσουν στην αντεπίθεση τόσο εναντίον της Τρόικας, όσο και των αντιπάλων νταβατζήδων.

Αυτό ακριβώς ζούμε σ΄ αυτή την υπέροχη συγκυρία: Tους νταβατζήδες να έχουν τραβήξει τα κουμπούρια και να ρίχνουν διαρκώς προς πάσα κατεύθυνση-μιλάμε για τρελές σφαίρες-ενώ στο μεταξύ δέχονται επίθεση και από τους δανειστές μας καθώς το ΔΝΤ έχει αναλάβει να αντικαταστήσει τον ΣΔΟΕ του μπάρμπα- Στασινόπουλου και οι άνδρες του μπουκάρουν στις εγχώριες επιχειρήσεις όπως το FBI όταν κυνηγούσε τον Αλ Καπόνε.

Αυτό γίνεται γιατί οι δανειστές μας, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί, είναι αποφασισμένοι να πάρουν πίσω τα λεφτά τους και γνωρίζουν πως όσο η Ελλάδα βρίσκεται υπό την κατοχή των εγχώριων νταβατζήδων δεν πρόκειται να πάρουν μία.

Δεν περιμένει ο Γερμανός φορολογούμενος να πάρει πίσω τα λεφτά του από το ατιμωτικό χαράτσι της ΔΕΗ που επέβαλλαν ο Βενιζέλος, ο Παπαδρέου, ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας.

Οι δανειστές γνωρίζουν πως έφτασε η ώρα να αρπάξουν την λεία των Ελλήνων φοροφυγάδων που φυλάσσεται σε τράπεζες της Ελβετίας, της Σιγκαπούρης, του Βερολίνου, του Λονδίνου, της Κύπρου και πάει λέγοντας. Ο ΣΔΟΕ δεν πρόκειται να βρει ευρώ τσακιστό στους λογαριασμούς των όποιων φοροφυγάδων της λίστας Λαγάρντ για έναν απλούστατο λόγο: Tα λεφτά των Ελλήνων φοροφυγάδων έχουν αρχίσει να τα κατάσχουν ήδη το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι δανειστές μας, με ειδικές ομάδες κομμάντο που έχουν κάνει φύλλο και φτερό τις τράπεζες- προορισμούς του μαύρου «ελληνικού» χρήματος.

Το κλάμα που έχουν να ρίξουν οι Έλληνες φοροφυγάδες δεν λέγεται. Δεν θα υπάρχουν πλέον επίγειοι παράδεισοι για τους Έλληνες φοροφυγάδες. Καθημερινά ανοίγονται σιωπηλά εκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμοί Ελλήνων φοροφυγάδων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Οι δανειστές μας σηκώνουν στην κυριολεξία τα δις, μέσα από μια συντονισμένη επιχείρηση η οποία φέρνει τον κωδικό «Greek Mafia»!

Δεν θα τους αφήσουν σάλιο και αφού τους πάρουν τα λεφτά, θα τους κλείσουν στη συνέχεια στη φυλακή. Όπως έχουμε ξαναγράψει στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι», ο Σόιμπλε κατά βάθος πιστεύει πως πιο φθηνά θα του κόστιζε να βομβάρδιζε την Ελλάδα παρά να την δανείζει. Επέλεξε την μέση λύση που δεν είναι άλλη από το να καθαρίσει τους νταβατζήδες και το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης και όπως όλα δείχνουν το σχέδιο του αρχίζει να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας.

(Ο Γιουνκέρ που μας συμπαθεί επειδή δεν θέλει να βουτήξει τα χέρια του στο ελληνικό αίμα αποφάσισε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από το πλατώ.)

Όσο για τους Έλληνες πολιτικούς που ως τώρα συμμετείχαν και απολάμβαναν σαδιστικά τις ανθρωποθυσίες των Ελλήνων πολιτών, ήγγικεν η ώρα τους.

Οι δανειστές μας έχουν αρχίσει να τους διαπομπεύουν έναν μετά τον άλλον. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή-σύντομα θα απαιτούν από την ελληνική Δικαιοσύνη να τους οδηγήσει στη φυλακή κι αν εκείνη δεν το πράξει, θα το κάνουν οι ίδιοι.

Τόσο οι Γερμανοί, όσο και οι Αμερικάνοι, θα μπορούσαν να συλλάβουν τους μισούς Έλληνες πολιτικούς για φοροδιαφυγή και άλλα πιο σοβαρά εγκλήματα με το που πατάνε τα πόδια τους σε γερμανικό και αμερικανικό έδαφος.

Φυσικά όπως προείπαμε οι εγχώριοι νταβατζήδες θα επιχειρήσουν να αντισταθούν, αυτό κάνουν το τελευταίο διάστημα μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχουν.

Μόνο που δεν αργεί η στιγμή που όλο και κάποιος κορυφαίος Έλληνας νταβατζής θα συλληφθεί με βίαιο τρόπο και οι υπόλοιποι θα τρέχουν να κρυφτούν σαν κατσαρίδες που φλιτάρει η Φιλιππινέζα.

Πάντως για την ώρα απολαμβάνουμε τον πόλεμο των εγχώριων συμμοριών της διαπλοκής οι οποίες συγκρούονται δίχως έλεος. Όσοι την βγάλουν καθαρή ας ετοιμαστούν για τα “λευκά κελιά” του Βόλφραγκ Σόιμπλε…

 

Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος απο το kourdistoportokali.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΓια ΡΙΚΣΣΥ και ανατροπή, χλωμόν | Για ρήξη χιαστών πιθανόν …
Επόμενο άρθροΑπίθανη διαφήμιση των Τουρκικών Αερογραμμών με Λιονέλ Μέσι και Κόμπι Μπράιαντ

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Είναι τουλάχιστον υποτιμητική για τη μέση και την κοινή νοημοσύνη η δήλωση-«διαπίστωση» ότι οι δανειστές μας άργησαν (sic) αλλά κατάλαβαν επιτέλους ότι αυτό που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία είναι οι ολιγάρχες της εγχώριας διαπλοκής.

  Φευ!

  Διότι στην ουσία, οι δανειστές μας καθόλου δεν «ανέλαβαν να ξεβρωμίσουν την χώρα» επειδή τάχα διαπίστωσαν πως τα δισεκατομμύρια που μας έχουν δώσει, από την εποχή των περίφημων ΜΟΠ έως σήμερα, καταλήγουν σε μια συγκεκριμένη ολιγαρχία διαπλοκής.

  Αυτά όλα που έχουν συμβεί στην Ελλάδα την τελευταία τουλάχιστον τριαντακονταετία είναι κοινό μυστικό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ και κανέναν δεν ενοχλούσαν όσο τα ντόπια παράσιτα κατανάλωναν τους φόρους μας -με συμπλhρωματικά επαχθή δάνεια- για να καταναλώνουν ό,τι παρήγαγε ο ευρωπαϊκός βοράς, κι όχι μόνον.

  Η αλήθεια είναι ότι πλησιάζουν οι Γερμανικές εκλογές κι είναι επίσης αλήθεια ότι ο Herr Schäuble κάτι πρέπει να πει στους συνταξιούχους ψηφοφόρους του που, αφού είδαν να αδυνατίζουν τα συνταξιοδοτικά τους σχήματα που αφελώς εμπιστεύθηκαν τα ελληνικά «ΑΑΑ» που τους εγγυούνταν ψευδώς η Goldman Sachs, η Standard and Poors, η Moody’s, κι οι άλλες έκπαγλου καλλονής goodies, τώρα καλούνται να ρίξουν ένα ακόμα κομμάτι από την σύνταξή τους, όχι υπέρ των Ελλήνων αλλά στο δίχως πάτο πηγάδι της πολιτικής σωτηρίας ενός λανθασμένα σχεδιασμένου κοινού νομίσματος και μιας συμμορίας που εμείς οι Ευρωπαίοι ψηφίσαμε για διαχειριστές αυτού του κοινού νομίσματος.

  Ασφαλώς, η λύση δεν είναι η διάλυση του ευρωπαϊκού οράματος, όπως επαγγέλλονται οι εραστές του εθνικισμού και της απομόνωσης, αλλά ο επανασχεδιασμός του στη βάση της υπεράσπισης του ευρωπαϊκού κεκτημένου του κοινωνικού κράτους και της δικαιοκρισίας.

  Και να καθαρίσομε [και με] τους κακομούτσουνους….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ