«Συστημένο» Πολάκη στη Μπορμπουδάκη για το Πολυδύναμο Ιατρείο Σφακίων

συστημένο-πολάκη-στη-μπορμπουδάκη-1172252

Στην δημοσιοποίηση της εκκρεμότητας αναγκάζεται να καταφύγει ο Παύλος Πολάκης, ζητώντας από την Ελένη Μπορμπουδάκη, διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, να υπογράψει για μία σημαντική δαπάνη.

Ο λόγος για έλεγχο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Χώρας Σφακίων, σε μία δαπάνη που δεν είναι μεγάλη, είναι όμως απαραίτητη κι έχει καθυστερήσει.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ, διοικήτρια ΥΠΕ Κρήτης:

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΑΜΕΣΑ τη δαπάνη των 1400 ευρώ (η διαπραγματευτείτε καλύτερη τιμή)για να γίνει το σέρβις και ο έλεγχος από την εταιρεία που εγκατέστησε (επι ΣΥΡΙΖΑ) το ακτινολογικό εργαστήριο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Χώρας Σφακιων!!!

Τόσες αναθεσεις έχετε υπογράψει στο όνομα του κορωναϊου, ΕΔΩ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ;;

20 μέρες είναι στο γραφείο σας και ο κυριος Σταυράκης μάλλον είναι «ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλεύρι»!

Υγ1 Υπενθυμίζω πως έχει διοριστεί (από προκήρυξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που καθυστέρησε το ΑΣΕΠ ως συνήθως) ΜΟΝΙΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ εδώ και 1,5 μήνα η οποία μπορεί να δουλέψει το ακτινολογικό επίσημα και νόμιμα (και όχι όπως έκανα εγώ εκ των ενοντων με το δημοτικό γιατρό και τη δημοτική νοσηλεύτρια στο πρώτο ακτινολογικό που εγκατέστησα στα Σφακια ως δημαρχος, στο Κτίριο που τώρα είναι το Δημαρχείο)

ΥΓ Νομίζω πως έχει δοθεί η άδεια από ακτινοφυσικούς και την Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας πως τηρούνται οι όροι ακτινοπροστασίας για να λειτουργήσει το Ακτινολογικο(το 2018 αν θυμάμαι καλά και μάλιστα είχαμε αλλάξει το «τζάμι» του χώρου χειρισμού και του ψηφιακού εμφανιστηριου με βάση τις οδηγίες τους) Όποτε μάλλον δεν χρειάζεται νέα άδεια!! Σέρβις χρειάζεται όμως!

ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ !!!!!

Κάντε γρήγορα, όπως με τα γάντια νιτριλιου….(όχι με την τιμή τους βέβαια!!!)»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook