Σύσκεψη σωματείων στα Χανιά και απόφαση για νέες κινητοποιήσεις: «Τα μέτρα της κυβέρνησης είναι διακαείς πόθοι των επιχειρηματικών ομίλων»

σύσκεψη-σωματείων-στα-χανιά-και-απόφα-1054801

Χθες 9/06/2020 πραγματοποιήθηκε στο πάρκο «Ειρήνης και Φιλίας των Λαών» ύστερα από κάλεσμα του σωματείου Οικοδόμων, πλατιά σύσκεψη με θέμα τις εξελίξεις και την οργάνωση της πάλης το επόμενο διάστημα μπροστά και στο συλλαλητήριο 11 του Ιούνη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: το συνδικάτο Οικοδόμων, Τροφίμων και Ποτών, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Delivery, Επισιτισμού, Σύλλογος Εκπ. Πρωτοβουλία Εκπ., Σύλλογος Γυναικών Χανίων, Ιδιωτικοί Εκπαιδευτικοί, Μισθωτών Τεχνικών, Σωματείο Εργαζομένων Αγροτικού Συνεταιρισμού, Σωμ. Επιτροπή Καλλιτεχνών, Σύλλογος Φοιτητών Εστίας, Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, Σύλλογος Εστίασης.

Έγινε πλούσια συζήτηση και μεταφέρθηκε πείρα από τα ιδιαίτερα ζητήματα του κάθε κλάδου και χώρου δουλειάς. Εκφράστηκε από τους συμμετέχοντες η ανάγκη στήριξης του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, 10/06/2020 στην πλατεία της Αγοράς αλλά και η ανάγκη μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 11/06/2020.

Πατήστε ΕΔΩ για την ανακοίνωση

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook