Σύσκεψη υπό τη Ντόρα Μπακογιάννη στο δημαρχείο Χανίων: «Ενώνουμε δυνάμεις, έχουμε φιλόδοξο σχέδιο για τα Χανιά» | Photos

σύσκεψη-υπό-τη-ντόρα-μπακογιάννη-στο-δ-991558

Με χαμόγελα βγήκαν από την αίθουσα συσκέψεων του δημαρχείου Χανίων ο Παναγιώτης Σημανδηράκης και η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά από συζήτηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Η βουλευτής Χανιών της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον δήμαρχο και το σύνολο των αντιδημάρχων σε προγραμματισμένη σύσκεψη για ζητήματα που αφορούν τον δήμο. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Δαμιανάκης Ευτύχιος και ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Μανώλης Κοτσιφάκης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Χανίων αλλά και στενοί συνεργάτες της κα Μπακογιάννη.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα μείζονα θέματα της πόλης, από την έλλειψη προσωπικού στις υπηρεσίες του δήμου, μέχρι την ανάπλαση στο κέντρο της πόλης, το Κουμ Καπί κ.α., το στρατόπεδο Μαρκόπουλο και το νέο δημαρχιακό μέγαρο.

Όπως η ίδια σχολίασε σε τοποθέτησή της, υπάρχει φιλόδοξο σχέδιο για τα Χανιά το οποίο συμμερίζονται τόσο η δημοτική αρχή, όσο και η ίδια, εκφράζοντας την πρόθεσή της να συμβάλει σε ζητήματα κάθε είδους, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την γραφειοκρατία και να προωθηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα αιτήματα και οι προσπάθειες του Δήμου στα αρμόδια υπουργεία.

Όπως επισήμανε ο δήμαρχος, αναμένονται… δεκάδες προσλήψεις στο δήμο, κυρίως μηχανικών, αφού υπάρχει σημαντικό κενό εδώ και χρόνια, με τις αναμενόμενες συνταξιοδοτήσεις να επιδεινώνουν την κατάσταση.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Σύσκεψη υπό τη Ντόρα Μπακογιάννη στο δημαρχείο Χανίων: «Ενώνουμε δυνάμεις, έχουμε φιλόδοξο σχέδιο για τα Χανιά» | Photos

  1. Ας _προχωρησει_η _Δημοτικη_Αρχη_σε_αναπλαση_της_περιοχης_της_Χαλεπας _με_την _δημιουργία _πεζοδρομιων _με _την_σημανση_κ_την _αναδειξη _των _μνημειων _της_περιοχης _κ_με_πεζοδρομησεις _των_οδων_Σκρα _Δαγκλη _Μαχητων _ δρόμους _ που _περιλαμβάνουν _τα_δυο_πιο_σημαντικα _Μουσεια_της_πόλης _των_ Χανιων_το_Νέο _Αρχαιολογικο _κ _το_Μουσείο-οικεια _του _Ελ.Βενιζέλου. …..ας_ελπίσουμε _κ_στην_ιδρυση_ενος_επίσημου _Λαογραφικου_Μουσειου _κ_ποιος_ξέρει _ενα_Μουσείο-οικεια _του_Κων.Μητσοτακη! !!!!!!!!!

  2. Τους χάρτες τι τους κουβαλάνε? Για να ψαρωσουμε ότι και καλά κάνουν δουλειά? Δεν κρατάτε κανένα μυστρί μαζί να καλύψετε καμία τρύπα στους δρόμους που όπου να ναι θα χωράνε ολόκληρα τα αυτοκίνητα??

  3. «Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα μείζονα θέματα της πόλης, από την έλλειψη προσωπικού στις υπηρεσίες του δήμου, μέχρι την ανάπλαση στο κέντρο της πόλης, το Κουμ Καπί κ.α., το στρατόπεδο Μαρκόπουλο και το νέο δημαρχιακό μέγαρο.» ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!
    Φτιάξτε κανένα σχολείο να σώσουμε τις νεότερες γενιές και αφήστε τις προσλήψεις και τα στρατόπεδα! Πόσο μ@λ@κ@ς νομίζετε ότι είμαστε?? Άιντε ξυπνάτε!! Περάσανε αυτές οι εποχές……Οι Κινέζοι έφτιαξαν νοσοκομείο σε μια εβδομάδα και εμείς πρέπει να προσλάβουμε μηχανικούς!! Άσε μας ρε Δήμαρχε.

  4. Η ντορα μονο ντορο κανει…100 φωτογραφιες 20 συσκεψεις 2 τσουβαλια λογια και τι άλλο; ποιο ειναι το σχεδιο; κατι ουσιαστικό, πραγματικό, υλοποιήσιμο;;;Υπάρχουν προβλήματα και θα θα θα θα

  5. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Ο ΣΕΛΦΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΕΛΦΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΚΥΒΙΚΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΑΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΝΟ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΣΗΣΑΤΕ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook