«Σύρμα» στη Real News για τον γιο του Μητσοτάκη και την Σάκκαρη

 Έγραψαν οτι γνώρισε τη Σάκκαρη σε πάρτι στις Σπέτσες, ενώ ήταν φαντάρος κι είχαμε γενικό lockdown

Μόλις χθες έγραφε το efsyn.gr για το δημοσίευμα της ιστοσελίδας που αναφερόταν στη γνωριμία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη και τα ερωτήματα που προέκυπταν από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Η RealNews επικαλούνταν αποκλειστικές πληροφορίες περί γνωριμίας του ζευγαριού πριν από έξι μήνες σε πάρτι φίλου στις Σπέτσες. Σε μια περίοδο, δηλαδή, όπου υπήρχε γενικό lockdown στη χώρα, απαγόρευση κυκλοφορίας και συναθροίσεων και απαγόρευση διαδημοτικών μετακινήσεων.

Παράλληλα, ο υιός του πρωθυπουργού εκείνη την περίοδο, με βάση δημοσιεύματα, βρισκόταν στον Έβρο για τη στρατιωτική του θητεία.

Στα ερωτήματα που προέκυψαν, τα οποία έθεσαν και σε πιο αυστηρό τόνο πολλοί χρήστες των social media, πήραμε ορισμένες απαντήσεις από στενούς φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι φαίνεται πως είναι φανατικοί αναγνώστες της real.gr, διάβασαν το αποκλειστικό ρεπορτάζ και έσπευσαν να το διορθώσουν.

Διευκρινίζουν, λοιπόν ότι οι δύο νεαροί γνωρίστηκαν στις Σπέτσες το καλοκαίρι του 2020 και όχι πριν από έξι μήνες.

Το αρχικό δημοσίευμα της Real

Και η διόρθωση

Και επαναλαμβάνουμε, ας κάνουν ό,τι θέλουν δύο νεαροί άνθρωποι στην προσωπική τους ζωή, δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν.

Αρκεί να μην… συμπίπτουν τέτοιες ενέργειες (όπως η ποδηλατάδα και το νησιώτικο γλέντι του μπαμπά Μητσοτάκη) με αυστηρά περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για όλους τους πολίτες.

Κρατάμε, λοιπόν, τις διευκρινίσεις των στενών φίλων του ζευγαριού.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ Ο ΤΣΑΤΣΑΡΑΣ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΣΠΕΤΣΕΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΨΙΛΟΒΡΕΧΕΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΥΡΙΖΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΑΚΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ