ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να πει γιατί η ΕΥΠ άκουγε όλη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

συριζα-ο-κ-μητσοτάκης-να-πει-γιατί-η-ευ-1602378

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς την κυβέρνηση και συγκεκριμένα προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου από την ΕΥΠ.

Συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου τονίζει ότι «αντί ο κ. Μητσοτάκης να παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας και να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στον Έβρο, καλό είναι να εξηγήσει στον ελληνικό για ποιο λόγο παρακολουθούσε όλη την ηγεσία των ενόπλων δυνάμενων», με αφορμή τη σημερινή δήλωση του πρωθυπουργού σύμφωνα με την οποία στις εκλογές του 2023 θα είναι υποψήφιος για συμβολικούς λόγους στον νομό Έβρου.

Και η αξιωματική αντιπολίτευση συμπληρώνει: «Ποιος ο δήθεν εθνικός λόγος που η ΕΥΠ άκουγε τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, τον Σύμβουλο εθνικής ασφάλειας και τους επικεφαλής των εξοπλιστικών προγραμμάτων; Εκτός και αν όλα είναι ψέματα.

Αν είναι ψέματα όμως, γιατί τρέμει τον έλεγχο της ΑΔΑΕ στους παρόχους και με θράσος καλεί την Ανεξάρτητη Αρχή να συμμορφωθεί με το νόμο συγκάλυψης που ψήφισε;».

«Ό,τι και να κάνει, η αλήθεια θα βγει στο φως και τότε ο υπονομευτής της δημοκρατίας και της εθνικής ασφάλειας θα πρέπει να αφήσει την υποκρισία και να λογοδοτήσει», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook