ΣΥΡΙΖΑ: Μητσοτάκης και Στάσσης σπεύδουν να κλείσουν δουλειές δισεκατομμυρίων

συριζα-μητσοτάκης-και-στάσσης-σπεύδο-1645486

«Την ώρα που η χώρα πενθεί ο Μητσοτάκης και Στάσσης κλείνουν άρον άρον δουλειές δισεκατομμυρίων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Την ώρα που όλη η χώρα πενθεί για την τραγωδία των Τεμπών, κάποιοι όχι μόνο συνεχίζουν, αλλά σπεύδουν άρον – άρον να κλείσουν δουλειές δισεκατομμυρίων, λίγο πριν τη λαϊκή ετυμηγορία που θα τους στείλει σπίτι τους. Ο εκλεκτός του κου Μητσοτάκη στη ΔΕΗ, ο κος Στάσσης, που μετέτρεψε τη πάλαι ποτέ Δημόσια επιχείρηση σε λαγό στη κούρσα της κερδοσκοπίας ιδιωτικών συμφερόντων, ενέκρινε σήμερα την εξαγορά έναντι 1,26 δις ευρώ της ENEL Ρουμανίας», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Της εταιρείας δηλαδή στην οποία ο ίδιος ήταν CEO πριν αναλάβει τη ΔΕΗ. Και αυτό, παρακάμπτοντας το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για άμεση ενημέρωση στη Βουλή, πριν οποιαδήποτε συμφωνία», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν γνωρίζουμε εάν μετά τη βίλα – ανάκτορο στη Τζια, σχεδιάζει να αγοράσει και ολόκληρο το νησί, αλλά να είναι σίγουρος τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Μητσοτάκης, ότι θα ελεγχθεί και το τελευταίο ευρώ από το πλιάτσικο. Αυτά προς το παρόν», καταλήγει.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook