ΣΥΡΙΖΑ: «Με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει τον Γκρίνμπεργκ ο Μητσοτάκης;

συριζα-με-πόσα-χρήματα-και-από-πού-πλη-1282765

Στον απόηχο της ανάληψης αρμοδιοτήτων συμβούλου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Σταν Γκρίνμβεργκ, τον γνωστό σύμβουλο πολιτικής και εκλογικής στρατηγικής, η αξιωματική αντιπολίτευση, με σημερινή ανακοίνωσή της, κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει «με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ και να ανακόψει τη ραγδαία φθορά του».

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή του γνωστού συμβούλου πολιτικής στη ΔΕΘ δήλωσε ότι ο Σταν Γκρίνμπεργκ είναι παλιός γνώριμος του Κυριάκου Μητσοτάκη και ότι δεν τους συνδέει κάποια επαγγελματική σχέση. Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, δήλωσε πως «ομκυβερνητικός εκπρόσωπος μάταια προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους παγκοσμίως, ο κ. Γκρίνμπεργκ, συνοδεύει τον κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επειδή είναι απλά «φίλος του από παλιά» και μάλιστα «δεν πληρώνεται από πουθενά» αλλά παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας ότι «η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 350 εκατ. ευρώ και δεν εξυπηρετεί καν τους τόκους, αυξάνοντας κάθε χρόνο τα υπέρογκα χρέη της στις τράπεζες» αφήνει να εννοηθεί ότι μόνο συμπωματικές δεν μπορεί να άλλωστε οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με καουμπόηδες που τον χαρακτηρίζουν «ήρωα» ή οι απρόσμενες παρεμβάσεις του σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάταια προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους παγκοσμίως, ο κ. Γκρίνμπεργκ, συνοδεύει τον κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επειδή είναι απλά «φίλος του από παλιά» και μάλιστα «δεν πληρώνεται από πουθενά» αλλά παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν. Καθώς επίσης και ότι συμπτωματικά, τώρα τελευταία, συναντά καουμπόηδες που τον χαρακτηρίζουν «ήρωα» ή κάνει απρόσμενες παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ και να ανακόψει τη ραγδαία φθορά του, δεδομένου ότι η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 350 εκατ. ευρώ και δεν εξυπηρετεί καν τους τόκους, αυξάνοντας κάθε χρόνο τα υπέρογκα χρέη της στις τράπεζες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook