ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση αφήνει αβοήθητο τον τουρισμό και σκορπάει χρήματα σε ιδιώτες για καμπάνιες

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του καυτηριάζει τους κυβερνητικούς χειρισμούς στον τομέα του τουρισμού

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση με αφορμή τις επιλογές που έχουν γίνει στον τουρισμό και επισημαίνει πως το κράτος «σκορπάει πακτωλό χρημάτων σε ιδιώτες για καμπάνιες», ενώ «οι επαγγελματίες του τουρισμού αγωνιούν».

Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει στην ανακοίνωση του ότι «την ώρα που οι επαγγελματίες του τουρισμού αγωνιούν για το φετινό δύσκολο καλοκαίρι βλέποντας την κυβέρνηση να τους έχει εγκαταλείψει στο έλεος της πανδημίας, ο υπουργός Τουρισμού, Χ. Θεοχάρης, σκορπάει πακτωλό χρημάτων σε ιδιώτες για καμπάνιες παρακάμπτοντας τον αρμόδιο δημόσιο φορέα, δηλαδή τον ΕΟΤ».

Έπειτα, προσθέτει πως «οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες συντονίζονται από τον στενό συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη, Στιβ Βρανάκη, φανερώνουν ότι η μόνη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το πώς θα μοιράσει δημόσιο χρήμα στους φίλους της, εν προκειμένω την εταιρεία Marketing Greece».

«Ήδη, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, τέσσερα μέλη του ΔΣ του ΕΟΤ προτίθενται να παραιτηθούν αντιδρώντας σε αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες της κυβέρνησης», συμπληρώνει στη συνέχεια.

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «είναι προφανές πως οι άνθρωποι του τουρισμού δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τη φιέστα που ετοιμάζει αύριο ο κ. Μητσοτάκης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ