ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Πρωθυπουργός σε αποδρομή που τρέμει την κοινωνία που δεν μπορεί να βγάλει το μήνα

συριζα-για-μητσοτάκη-πρωθυπουργός-σε-1423806

«Χοντροκομμένες προσβολές» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα σχόλια του Κυριάκου Μητσοτάκη για το συνέδριό του

Στις αιχμές του Κυριάκου Μητσοτάκη για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απάντησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, χαρακτηρίζει «πρωθυπουργό σε αποδρομή» τον κ. Μητσοτάκη, ενώ αναφέρει πως το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «σηματοδοτεί το οριστικό τέλος της πιο αποτυχημένης νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης της Ευρώπης».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ένας πρωθυπουργός που τη μια μέρα ορίζει σε ποια περιφέρεια θα κατέβει ένας υπουργός του και την άλλη μέρα διαβεβαιώνει ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023 είναι ένας πρωθυπουργός σε αποδρομή που τρέμει την κοινωνία που δεν μπορεί να βγάλει το μήνα.

Ο βασικός εκπρόσωπος της οικογενειοκρατίας στη χώρα, που σιχαίνεται οτιδήποτε δημόσιο αλλά ζει από αυτό έναν αιώνα, δεν μπορεί να κατανοήσει τι σηματοδοτεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη πολιτική ζωή του τόπου και καταφεύγει σε χοντροκομμένες προσβολές. Για να μην έχει αμφιβολίες, σηματοδοτεί το οριστικό τέλος της πιο αποτυχημένης νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης της Ευρώπης.

Πολύ σύντομα οι πολίτες που έχει παρατήσει στο έλεος της κερδοσκοπίας, θα του δώσουν να το καταλάβει».

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο της Κρήτης, άφησε αιχμές για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι το κυβερνών κόμμα εκπροσωπεί την πρόοδο και η αξιωματική αντιπολίτευση την οπισθοδρόμηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε λέγοντας: “Αυτή η εικόνα που αποπνέει το συνέδριό μας τα λέει όλα. Γιατί και κάποιοι άλλοι κάνουν υποτίθεται τώρα συνέδριο στην Αθήνα. Όχι ανοιχτό στους πολίτες αλλά μεταξύ τους, για να στηρίξουν και πάλι τον πιο παλιό αρχηγό, που κάθεται στην καρέκλα του εδώ και 15 χρόνια. Και όχι βέβαια για να αναρωτηθούν τι έφταιξε και ο λαός τους καταδίκασε τρεις φορές, Όσο για να ξαναπούν τις ίδιες γερασμένες ιδέες, με τις ίδιες αποτυχημένες φωνές, με τα ίδια πρόσωπα να κάθονται στην πρώτη σειρά του συνεδρίου, με μόνο τους όπλο τη χολή προς τον αντίπαλο για τη δική τους επιβίωση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook