ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: «Το ΕΑΚ να κάνει τη δουλειά του και να υπηρετεί τους πολίτες – Δεν είναι εκπρόσωπος της ΝΔ»

συριζα-χανίων-το-εακ-να-κάνει-τη-δουλε-1079627

Εντύπωση έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, όπως και σε αρκετούς Χανιώτες, η στάση του ΕΑΚ Χανίων, που αντί να υποστηρίξει την ανακοίνωση της αντιπολίτευσης και να διεκδικήσει οικονομική στήριξη και παρεμβάσεις από την κυβέρνηση, απάντησε με κατά μέτωπο επίθεση, υποστηρίζοντας τα… μερεμέτια που υποσχέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στην επίσκεψή του στην πόλη.

Έτσι, σε νέα ανακοίνωσή του με τίτλο «Όταν τα ακούει η πεθερά αλλά απαντάει η… νύφη», ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει στο Δ.Σ. του ΕΑΚ οτι διορίστηκε μεν από την κυβέρνηση, όμως οφείλει να επιζητά το συμφέρον του χανιώτικου λαού και των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης αντί για να υποστηρίζει την κυβέρνηση, η οποία, ομολογουμένως, δεν έδειξε καμία πρόθεση για επίλυση των προβλημάτων στα Χανιά.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων:

«Μας εντυπωσίασε η ταχύτητα με την οποία απάντησε η Ν.Δ στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χανίων σχετικά με τα μερεμέτια που εξήγγειλε ο κ. Αυγενάκης για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στα Χανιά.

Μόνο που στη βιάση τους  μπερδεύτηκαν και αντί για τη δική τους υπογραφή υπέγραψαν ως… Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων!

Ας σοβαρευτούμε όμως. Το Δ.Σ. του ΕΑΚ οφείλει να γνωρίζει ότι διορίστηκε για να υπηρετήσει το δημόσιο και τους πολίτες και όχι το κυβερνών κόμμα. Δε μπορεί λοιπόν να απαντά με ειρωνικούς χαρακτηρισμούς σε ανακοίνωση πολιτικού κόμματος που απευθύνεται στην κυβέρνηση, στον υπουργό και στο κόμμα της Ν.Δ., και όχι βέβαια στο ΕΑΚ.

Το Δ.Σ διορίστηκε για να διεκδικεί από το υπουργείο τις καλύτερες δυνατές υποδομές και συνθήκες για τον αθλητισμό στα Χανιά. Το προηγούμενο Δ.Σ. σε περίοδο ισχνών αγελάδων κατάφερε να αφήσει έργο ορατό «δια γυμνού οφθαλμού» χωρίς να λειτουργήσει ποτέ ως κομματικό φερέφωνο. Στη Ν.Δ. πρέπει να καταλάβουν κάποια στιγμή ότι το κράτος και οι οργανισμοί του δεν είναι λάφυρο στα χέρια τους.

Επί της ουσίας τώρα: To Δ.Σ. του ΕΑΚ επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της ανακοίνωσής μας, αφού δεν ήταν σε θέση να δώσει ούτε την παραμικρή απάντηση στην ουσία των καταγγελιών λες και οι ομάδες, οι αθλητές και οι γονείς τους δε βιώνουν καθημερινά την πραγματικότητα.

Ο Χανιώτικος λαός και μάτια έχει και μνήμη. Θυμάται το έργο που επιτελέστηκε στα τέσσερα χρόνια της προηγούμενης διοίκησης. Βλέπει και ακούει τον υπουργό να μιλά

για μερεμέτια και όχι έργα και κυρίως δυστυχώς βλέπει τα κουφάρια του κολυμβητηρίου και του ποδηλατοδρομίου, μνημεία αδιαφορίας και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος.

Εννοείται  ότι δεν πρόκειται να απαντήσουμε ξανά στο Δ.Σ. του ΕΑΚ όσο χυδαίος κι αν είναι ο λόγος του. Ας συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι εκπρόσωποι της Ν.Δ., ας κάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά τους κι ας επιτρέψουν και σ’ εμάς να ασκούμε κριτική στα κακώς κείμενα και τα μη πεπραγμένα της κυβέρνησης των «αρίστων».»

zarpanews.gr

One thought on “ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: «Το ΕΑΚ να κάνει τη δουλειά του και να υπηρετεί τους πολίτες – Δεν είναι εκπρόσωπος της ΝΔ»

  1. καταπληκτικη διοικηση. παρτε τους εναν εναν……συλλεκτικά κομματια….ειχε βγει και ανακοινωση συγχαρητηριων απο την νομαρχιακη της νδ στα χανια.

    συλλεκτικα κομματια ξαναλεω…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook