Συρία: 3 νεκροί και 7 τραυματίες από ισραηλινή πυραυλική επίθεση κατά της Δαμασκού

συρία-3-νεκροί-και-7-τραυματίες-από-ισρα-1491179

Νέα πυραυλική επίθεση εξαπέλυσε το Ισραήλ κατά της Συρίας που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρείς στρατιώτες και να τραυματιστούν άλλοι επτά, σύμφωνα με συριακές πηγές.

Τουλάχιστον τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι επτά τραυματίστηκαν από «ισραηλινή πυραυλική επίθεση» κατά της Δαμασκού, πρωτεύουσας της Συρίας, όπως μετέδωσε η συριακή τηλεόραση επικαλούμενη ανακοίνωση του στρατού (φωτογραφία, επάνω, από το Twitter).

Από τα υψίπεδα του Γκολάν

Η συριακή αντιαεροπορική άμυνα αναχαίτισε πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από τα υψίπεδα του Γκολάν κατά της Δαμασκού, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Από την επίθεση προκλήθηκαν επίσης ζημιές, αναφέρεται στην ανακοίνωση, χωρίς να δίνονται στη δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες.

Εκατοντάδες πλήγματα

Αφότου ξέσπασε το 2011 ο πόλεμος στη Συρία, το Ισραήλ έχει εξαπολύσει εκατοντάδες πλήγματα, σχεδόν όλα από αέρος, εναντίον θέσεων των ένοπλων δυνάμεων της συριακής κυβέρνησης και συμμάχων τους, ιρανικών και φιλοϊρανικών ένοπλων οργανώσεων, ιδίως της σιιτικής ένοπλης παράταξης Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook