Σύψας: «Ο κίνδυνος για επιδημική έκρηξη ελλοχεύει. Μπορεί τα πάντα να ανατραπούν από μέρα σε μέρα»

σύψας-ο-κίνδυνος-για-επιδημική-έκρηξ-1163534

Για την επαναλειτουργία των σχολείων μίλησε σήμερα ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής Λοιμωξιολόγων Νίκος Σύψας.

Όπως είπε ο κ. Σύψας μιλώντας στον ΣΚΑΪ και σε παλαιότερη εισήγηση της επιτροπής είχε αποφασιστεί ότι στις «κόκκινες» περιοχές θα ανοίξουν τα γυμνάσια και όχι τα λύκεια. Από τη στιγμή που η Αττική μπήκε στο «κόκκινο» ίσχυσε εκείνη η απόφαση.

«Εξετάζαμε πολύ προσεκτικά τα στοιχεία. Η Αττική παρόλο που έχει κακά επιδημιολογικά στοιχεία δεν είναι Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες διασποράς.», είπε.

Επεσήμανε, ακόμη, ότι «αν χτυπήσει καμπανάκι θα ανατραπούν όλα άμεσα. Δεν θα έχουμε δισταγμό να κλείσουμε ξανά τα σχολεία, ειδικά τα Λύκεια.»

Ο κ. Σύψας ανέφερε ότι την επόμενη βδομάδα ή και νωρίτερα θα παρθούν αποφάσεις. «Ο κίνδυνος για επιδημική έκρηξη ελλοχεύει. Μπορεί τα πάντα να ανατραπούν από μέρα σε μέρα».

«Εγώ θα επιθυμούσα να υπάρχει ένα καθολικό lockdown για δυο βδομάδες, μέχρι να πέσει η επιδημία, αλλά υπάρχει και η οικονομία. Πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή», τόνισε.

Τέλος, ασταθείς επιδημιολογικά χαρακτήρισε τους επόμενους δυο μήνες, Φεβρουάριο και Μάρτιο, ο καθηγητής, λέγοντας πως σίγουρα μέχρι το Μάρτιο θα έχουμε μέτρα, τα οποία θα ανατρέπονται αναλόγως των συνθηκών.

Πηγή: iefimerida.gr

One thought on “Σύψας: «Ο κίνδυνος για επιδημική έκρηξη ελλοχεύει. Μπορεί τα πάντα να ανατραπούν από μέρα σε μέρα»

  1. Ρε πατριώτες ποιός τους ψήφισε αυτους τους καραγκιόζηδες και με πιά θέση η δικαίωμα βγαίνουν στα βόθρο Καβάλα και τις εφημερίδες και σας απειλούν η τρομοκρατουν συνέχεια και δεν τους περνάτε ολους με τα αυγά και τις ντομάτες. Δεν βλέπετε ότι αυτοί οι στόκοι και τα τσόκαρα που δεν τους ήξερε ούτε η μάννα τους βρήκαν ευκαιρεία και βγάζουν το κόμπλεξ τους πάνω σας ? Ο άλλος ο αρχιμπαμπουίνος, το μπασταρδοπαίδι της Ντορας τρίβει τα χέρια του γιατί σας θέλει τρόμο κρατούμενους και κλειδωμένους μέσα να φέρει και να σκορπίσει στην Ελλάδα όσο πιο πολλούς λαθραίους γίνεται από ξηράς και θάλασσας. Γιατί νομιζετε ότι απαγόρευσε κυνήγι και ψάρεμα ? Για σκεφτειτε λίγο ? Οι κυνηγοί στην βόρεια Ελλάδα θα δούνε τις ουρές των λαθραίων που μπαίνουνε από τα βόρεια σύνορα και θα τινάξουν τη δουλειά στον αέρα ! Όπως το ίδιο θα γίνει και με τα φουσκωτά που θα βγαίνανε στο Αιγαίο για ψάρεμα και θα βλέπανε τις βάρκες με τους λαθραίους. Ξυπνήστε, οργανωθείτε, πιάστε τους και κλείστε τους φυλακή σαν προδότες ! Αλλοιώς θα σας δώσουνε αυτοί αφού σας κλέψουνε τα λεφτά με τους νόμους που φτιάχνουν επίτηδες. 30.000.00 ευρώ λέει αν παρκάρετε το αυτοκίνητο ένα μέτρο πιο πέρα από και που είπατε ! Καταλάβατε η ακόμα. Χούντα έχετε ? Τις κατσουνες και πάρτε τους κυνήγι να ξαναπάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook