Συντριβή για Μητσοτάκη η τηλεθέαση στην ΕΡΤ

συντριβή-για-μητσοτάκη-η-τηλεθέαση-στ-1465838

Ένας άγραφος αλλά διαρκώς επιβεβαιούμενος κανόνας είναι ότι ο εκάστοτε πρωθυπουργός σημειώνει καλά -ή, τουλάχιστον, αξιοπρεπή- νούμερα τηλεθέασης κάθε φορά που δίνει τηλεοπτική συνέντευξη.

Ωστόσο, αυτό που έπαθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχθές δεν το περίμενε κανένας στο Μαξίμου, καθώς ο πρωθυπουργός γνώρισε την… συντριβή. Ο λόγος για τη συνέντευξη Μητσοτάκη στην εκπομπή «Στο Κέντρο» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Η συνέντευξη λοιπόν ίσα που έφτασε το 1,6% στα δυναμικά κοινά κατά μέσο όρο, ενώ στο σύνολο μετά βίας κατάφερε να αγγίξει το 2,5%. Υπήρχαν, μάλιστα, και κάποια τέταρτα της ώρας που η τηλεθέαση έπεφτε κάτω από τη μονάδα -0,9%.

Το κατά πόσον αυτό έγινε διότι η -αξιολογότατη, κατά τα άλλα- εκπομπή του δημοσιογράφου έκανε πρεμιέρα πρόσφατα και δεν την έχει συνηθίσει το κοινό ή επειδή η ΕΡΤ καταγράφει γενικώς χαμηλές πτήσεις το τελευταίο διάστημα, είναι κάτι που μένει να φανεί.

Η συντριβή, πάντως, μένει…

matrix24.gr

2 thoughts on “Συντριβή για Μητσοτάκη η τηλεθέαση στην ΕΡΤ

  1. Ο/Η Εμείς το ξέρουμε δυο χρόνια τώρα ότι προσπαθούν να μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες ! λέει:

    Το ίδιο ισχύει και για τα πληρωμένα βοθροκαναλα, αν δείτε κάθε δελτίο η εκπομπή βλέπεται από 2 μέχρι 5 χιλιάδες Έλληνες ακόμα και στα επαγγέλματα του άριστου …..Φαραώ ! Επιβιώνουν με χρήματα που τους δωρίζει συνέχεια η κυβέρνηση γιατί σαν επιχειρήσεις έχουν πτωχεύσει από το 2020 !
    Κατά τα αλλά στις δημοσκοπισεις είναι λέει 35 % λες και ο λαός δεν βλέπει πως είναι κάτω και από το ΣΥΡΙΖΑ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook