Σύντομα θα δούμε στους δέκτες μας το νέο «Sex and the City»

σύντομα-θα-δούμε-στους-δέκτες-μας-το-νέ-880712

Μπορεί το original cast του Sex and the City να μην κατάφερε να γυρίσει την τρίτη ταινία αλλά από ότι φαίνεται μία νέα συνέχεια της σειράς βρίσκεται υπό συζήτηση.

Η συγγραφέας του Sex and the City, Candice Bushnell, θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο ένα νέο βιβλίο που θα ονομάζεται «Υπάρχει ακόμα Σεξ στην Πόλη;» και ήδη η Paramount Television έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να το μετατρέψει σε σειρά. Η ίδια η Bushnell θα αναλάβει την παραγωγή και γράφει το σενάριο του πιλότου, του πρώτου δοκιμαστικού επεισοδίου.

Η σειρά θα ακολουθεί τη ζωή γυναικών που ζουν στη Νέα Υόρκη και θα αφορά στη φιλία, την ερωτική τους ζωή, το γάμο και το σεξ, όπως ακριβώς και η προηγούμενη σειρά. Η διαφορά θα είναι ότι η νέα σειρά θα μας παρουσιάζει τις ζωές γυναικών στα 50 και τα 60 τους και όχι νεώτερες.

Η πρόεδρος της Paramount TV, Nicole Clemens, δήλωσε το εξής: «Είμαστε ενθουσιασμένη που θα συνεχίσουμε τη συζήτηση για ένα κομμάτι των γυναικών που δεν εκπροσωπείται στα media, αυτές που έχουν ηλικία άνω των 50. Θα απαντήσουμε στην ερώτηση και θα πούμε ‘Ναι υπάρχει ακόμα σεξ στην πόλη μας’».

Παρόλο που η συμφωνία έχει κλείσει τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και καμία ηθοποιός από το αρχικό καστ δεν έχει δηλώσει πως θα συμμετέχει στη νέα σειρά.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook