Σύνθημά μας, η αγάπη­: Τα Goody’s Burger House στηρίζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Athens Pride

σύνθημά-μας-η-αγάπη-τα-goodys-burger-house-στηρίζου-1472648

Τα Goody’s Burger House στηρίζουν διαχρονικά τη διαφορετικότητα, ενώνοντας τη φωνή τους με όλους όσοι διεκδικούν το δικαίωμα σε έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς διακρίσεις, χωρίς εκφοβισμό.

Ως χορηγός του Athens Pride 2022 «Άνευ Όρων» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η αγαπημένη μάρκα γιορτάζει τη διαφορετικότητα όλο τον Ιούνιο, διαθέτοντας στα καταστήματά της τα πολύχρωμα limited edition Pride Burgers. Επιπλέον, στήριξε τους εθελοντές της διοργάνωσης, ενώ έδωσε το παρών και στη μεγάλη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Το εντυπωσιακό άρμα των Goody’s Burger House έδωσε το ρυθμό ξεσηκώνοντας το κοινό της πολύχρωμης πορείας, ενώ η παρέλαση ζωντάνεψε ακόμα περισσότερο από τα αμέτρητα πλακάτ που μετέφεραν μηνύματα αγάπης και δημιουργήθηκαν μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο site www.sinthimaagapis.gr.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, τα Goody’s Burger House ενισχύουν με κάθε τρόπο τον έντονο χαρακτήρα της μεγάλης αυτής γιορτής, η οποία αποδεικνύει ότι η αγάπη έχει πάντα τον τρόπο να ενώνει τους ανθρώπους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook