Συντετριμμένη η θεία του μικρού Ζαχαρία που ήταν στο σπίτι της οικογένειας – Περιγράφει πώς έγινε το κακό | Video

συντετριμμένη-η-θεία-του-μικρού-ζαχαρ-1193690

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η θεία του δίχρονου Ζαχαρία από την Κρήτη, Αναστασία Νιώτη, που έχασε τη ζωή του αφού έδωσε μεγάλη μάχη στην εντατική του ΠΑΓΝΗ.

Η κυρία Νιώτη περιέγραψε το τραγικό συμβάν, από τη στιγμή που ο μικρός Ζαχαρίας χάθηκε και άρχισε να αναζητείται, μέχρι τη στιγμή που εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», ήταν τα λόγια της θείας του παιδιού.

Ήμουν εκεί πριν γίνει. Είχε πάει η μαμά του στο σούπερ μάρκετ και κρατούσε τα παιδιά η γιαγιά. Όταν επέστρεψε πήρε το μωρό στην αγκαλιά μαζί με δύο τσάντες και είπε του Ζαχαρία να κάτσει με τη γιαγιά του και πως θα γύριζε να τον πάρει. Αυτό δεν ήθελε, έλεγε «όχι μαμά θα πάω σπίτι». Πήγαινε μπροστά ο Ζαχαρίας και πίσω η μαμά με το μωρό και τα ψώνια μπήκε και βγήκε δύο φορές. Μετά από δέκα λεπτά τον έψαξε και δεν τον έβρισκε . Εψαξε παντού, ρωτούσε, κανείς δεν τον είχε δει.

«Δεν σκέφτηκε για το βαρέλι κανένας, κοίταξαν πάνω στα κρεβάτια εδώ, εκεί, αλλά δεν το βρήκαν. Μόλις βγήκε έξω είδε το βαρέλι και φαινόταν το μπουφάν του παιδιού. Πάει να τραβήξει το μπουφάν και ήταν το παιδί μέσα…»

«Του έκαναν τις πρώτες μαλάξεις, έβγαλε νερό το παιδί αλλά νομίζαμε ότι ήταν νεκρό. Το πήρε με το αυτοκίνητο ένας γείτονας για να το πάει στο κέντρο υγείας και μετά από δύο ώρες μας είπαν ότι το παιδί αναπνέει. Πήραμε μια ανάσα, γιατί είχε πάει η νεκροφόρα να το πάρει. Το βράδυ επικονώνησα με τη γιαγιά του που ήταν στο νοσοκομείο και μου λέει «σβήνει το αγγελούδι μου»… Δυστυχώς το πρωί μάθαμε τα τραγικά νέα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook