Συνωστισμός σε εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στα Χανιά – Επενέβη η αστυνομία | Photos

συνωστισμός-σε-εκκλησάκι-του-αγίου-δη-1125727

Πολύς κόσμος έδωσε το παρόν σε γειτονιά του Αγίου Ιωάννη το πρωί της Τρίτης στα Χανιά για τη λειτουργία εικονοστασίου του Αγίου Δημητρίου.

Στο εκκλησάκι, που λειτούργησε σήμερα, έσπευσαν εκατοντάδες Χανιώτες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, με την μη τήρηση των αποστάσεων να έχει ως αποτέλεσμα την κλήση της αστυνομίας στο σημείο.

Οι αστυνομικοί κατέγραψαν το συμβάν και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του ιερέως, εξαιτίας παραβίασης των μέτρων κατά του κορονοϊού, καθώς ακόμα και στο επίπεδο 1, στο οποίο βρίσκονται τα Χανιά, υπάρχει πρόβλεψη για συγκεντρώσεις μέχρι 100 άτομα με μάσκες και τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Συνωστισμός σε εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στα Χανιά – Επενέβη η αστυνομία | Photos

  1. Κάνανε λέει μυνηση εναντίων του ………παπά οι άχρηστοι, όλοι ξέρουν ότι ο παπάς ξεκινάει λειτουργία από τις 06:00 με τρία τέσσερα άτομα και μετά σιγά σιγά φτάνουνε οι πιστοί, άρα ο παπάς που φταίει ? Πουθενά βέβαια αλλά εφόσον ο λαός τους ……γράψει ξέρετε πού δεν μπορούνε βέβαια να κουβαλήσουμε η να βάλουνε φυλακή 500 η 1000 άτομα γιατί θα πέσει η κυβέρνηση ! Αυτό να καταλάβει ο κόσμος, την δύναμη την έχει ο λαός και αν κάτι είναι εναντίων των συμφερόντων του λαού το μόνο που έχει να κάνει είναι να απαιτήσει την αλλαγή της κατάστασης με συμετοχηνχιλιαδων λαού. Ο Γκάντι έδιωξε τους Άγγλους κατακτητές και ελευθέρωσε την Ινδία με τη μέθοδο της καθιστικής ανυπακοής, ούτε τσαμπουκάδες ούτε απειλές απλώς ειρηνική ανυπακοή και το θέμα θα λυθεί, η θα φύγουν εκείνοι που δημιούργησαν το πρόβλημα. Είναι απλό, έτσι δουλεύει η δημοκρατία, ούτε μολότοφ, ούτε φωτιές, ούτε πετροπόλεμοι, ούτε χημικά, αν υπάρξει ανάγκη να φύγουν οι πολιτικοί που δεν ενεργούς δημοκρατικά και προς όφελος του πολίτη και του έθνους τότε μια βδομάδα η δυο αποχής ΟΛΩΝ από δουλειές, εφορίες, συγκοινωνίες, πληρωμές ΔΕΗ, κλπ είναι αρκετές για να πέσει μια αντιδημοκρατική κυβέρνηση.
    Στην προκειμένη περίπτωση τρόμαξαν το πλήθος του λαού και βγάζουν τα πωλημένα τους στον παπά που εύκολα θα αθωωθεί αφού η δουλειά του παπά είναι να λειτουργεί και όχι να πετάει τους πιστούς έξω από την εκκλησία η το προαυλιότης

  2. Δεν είμαι του ποτού ούτε του καπνίσματος αλλά και να ήμουν όχι ότι πίνεις εσυ ! Εγώ πάω ελεύθερα στην εκκλησία χωρίς μάσκα, δεν κινδυνεύω να μου πάρουν το σπίτι, έχω καλή δουλειά, πληρώνω 0.30 σεντς το λίτρο τη βενζίνης, έχω ότι αυτοκίνητο θέλω και όσα θέλω χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανένα, (και ούτε μου ζητά κανένας λογαριασμό γιατί είναι παράνομο), μπορώ και βγαίνω καθημερινά έξω σε εστιατόρια, κλαμπ, σινεμά κλπ χωρίς να μου τα ζαλίζει κανένας σκατόψυχος ανθέλληνας που ψήφισες, και με λίγα λόγια ζω σε μια δημοκρατία και για αυτό δεν χρειάζεται να πίνω (πως εσυ) και δεύτερον προσπαθώ να σου δείξω τη κομπίνα που έχουν στήσει οι μαυρογυαλουροι και σε έχουν ξεπουπουλιάσει με εσένα να μην το καταλαβαίνεις ότι μετά το ξεπουπουλιασμ είναι η σειρά του βραστού νερού η του καυτού λαδιού αν δεν ξύπνησες ! Καλή επέτειο λοιπόν και καλή λευτεριά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook