Σύνοδος ΝΑΤΟ: Όλοι στα «πηγαδάκια», αλλά ο Μητσοτάκης έκανε… τουρισμό στο μουσείο Πράδο

σύνοδος-νατο-όλοι-στα-πηγαδάκια-αλλ-1477491

Θα μπορούσε να ήταν απόσπασμα από κωμωδία, αλλά δεν είναι.

Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μουσείο Πράδο, της Μαδρίτης, στο περιθώριο της πρώτης ημέρας της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Την ώρα που όλοι οι ηγέτες είχαν δημιουργήσει «πηγαδάκια» συζητώντας όλα τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυκλοφορούσε μόνος του και έβγαζε φωτογραφίες τους πίνακες του μουσείου, θυμίζοντας περισσότερο κάποιον τουρίστα παρά πρωθυπουργό χώρας.

Να σημειωθεί ότι το Μουσείο Πράδο απαγορεύει ρητά τις φωτογραφίες στους εσωτερικούς του χώρους, όπως φαίνεται κι από την επίσημη σελίδα του.

 

Πηγή: ieidiseis.gr

One thought on “Σύνοδος ΝΑΤΟ: Όλοι στα «πηγαδάκια», αλλά ο Μητσοτάκης έκανε… τουρισμό στο μουσείο Πράδο

  1. Ο αόρατος πρωθυπουργός. Κανείς δεν του δίνει σημασία, λες και είναι αόρατος. Αυτός χαμογελάει αμήχανος και δήθεν αδιάφορος και φαίνεται να προσπαθεί να τρυπώσει σε κάποιο πηγαδάκι. Είδε και απόειδε και το έριξε στις φωτογραφίες. Μη ξεχνάμε ότι είναι και «συλλέκτης» ή «αντικέρ» ή «αρχαιοκαπ..» Κατά τα άλλα προωθεί τα ελληνικά συμφέροντα.
    Ά ρε Κούλη!!! Μόνο στις στημένες ομιλίες στη βουλή των Αμερικάνων αξίζεις. Εμ βέβαια!!! Τόσα λεφτά θα πάρουν, με μια εκδηλωσούλα δεν μπορούν να ανταποδόσουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook