Σύννεφο καπνού «έπνιξε» το νηπιαγωγείο στον Ταυρωνίτη… Έκαψαν τόνους σκουπιδιών πάνω στην παραλία | Photos

σύννεφο-καπνού-έπνιξε-το-νηπιαγωγε-823146

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το μεσημέρι στην παραλία του Ταυρωνίτη, όταν άγνωστοι έβαλαν φωτιά για να κάψουν τόνους από σκουπίδια, καλάμι και πλαστικά που είχαν συσσωρευτεί μετά την πρόσφατη κακοκαιρία.Περίοικοι ξεσηκώθηκαν και λόγω της γειτνίασης του σημείου με το νηπιαγωγείο, φωνάζοντας για την μόλυνση που προκλήθηκε από την παράνομη και ανεξέλεγκτη καύση ενώ ο Δήμος Πλατανιά δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν.

O Δήμος Πλατανιά

O Δήμος Πλατανιά με ανακοίνωση του ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου, ότι η υπηρεσία του Δήμου διαχειρίζεται τα απορρίμματα, συμπεριλαμβανομένων των αντικειμένων που μεταφέρθηκαν από τις πλημμύρες, μετά από διαχωρισμό των υλικών.

Η αλόγιστη καύση που προηγήθηκε σε ορισμένες παραλίες από αγνώστους, είναι αυθαίρετη, παράνομη και δυσχεραίνει εξαιρετικά το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Πλατανιά η οποία είναι αρμόδια για τη διαχείριση των συσσωρευμένων αποβλήτων της θεομηνίας.

Καλούνται οι δημότες , να συνδράμουν προκειμένου να σταματήσει άμεσα η αυθαίρετη δραστηριότητα.

2 thoughts on “Σύννεφο καπνού «έπνιξε» το νηπιαγωγείο στον Ταυρωνίτη… Έκαψαν τόνους σκουπιδιών πάνω στην παραλία | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook